Hoe Een Schotelantenne Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schotelantenne Te Repareren
Hoe Een Schotelantenne Te Repareren

Video: Hoe Een Schotelantenne Te Repareren

Video: Hoe Een Schotelantenne Te Repareren
Video: How to Properly Repair a Bent Wheel 2024, April
Anonim

Een schotelantenne is een essentieel kenmerk van moderne televisie. Het biedt een uitstekende signaalkwaliteit en een breed scala aan kanalen. Slechts enkele bedrijven bieden hun klanten gratis installatie aan bij de aankoop van antennes. Anders is dit nog een reden om geld te verdienen. U kunt zelf een schotelantenne installeren, als u weet hoe u dit op de juiste manier moet doen.

Hoe een schotelantenne te repareren
Hoe een schotelantenne te repareren

instructies:

Stap 1

Bepaal de montageplaats aan de muur. Het moet op een stevig, veilig deel van de muur staan, zodat de antenne niet afbreekt. Gebruik indien nodig hooggelegen apparatuur of een ladder om het comfort op de locatie van de antenne-installatie te maximaliseren (juist vanwege het ontbreken van dergelijke apparatuur moeten mensen een speciaal technisch ondersteuningsteam bellen).

Stap 2

Gebruik een perforator om de gaten voor de beugels uit te kloppen. Maak gaten volgens de grootte van de bevestigingsbouten. Aangezien antennes meestal middelgrote bouten gebruiken, moeten de gaten vrij groot zijn. Rijd de ankers in het midden en zet de beugels vast.

Stap 3

Als u besluit de antenne op het balkon te installeren, maakt u gaten in de muur en plaatst u daar draadstangen, die op hun beurt worden vastgezet met moeren. Installeer eerst antennes met 3 converters. Monteer en installeer alle antennes op de beugels.

Stap 4

Bevestig converters, kabels en multifeeds. Maak de steunen in een horizontaal vlak zodat de antenne niet vrij kan bewegen. Schuif de multifeeds op de pin van de middenhouder. Plaats de lange sleuven tegenover de kleine houder.

Stap 5

Draai ze vast zodat ze later niet meer kunnen worden gedraaid. Inspecteer en draai alle bevestigingsmiddelen op de muur of het balkon zorgvuldig aan om ervoor te zorgen dat de structuur zo strak mogelijk past.

Stap 6

Sluit de kabel aan op de middenconverter met behulp van de F-connector. Schroef het andere uiteinde op de ontvanger, die op zijn beurt op de tv wordt aangesloten. Maak de kabels niet te lang, zodat ze de hele constructie niet hinderen. Het moeilijkste blijft dus achter. Het blijft alleen om de ontvanger en tv aan te zetten en de satellietschotel in te stellen volgens de instructies. Dit duurt meestal niet lang.

Aanbevolen: