Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Scherm Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Scherm Op Een IPhone
Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Scherm Op Een IPhone

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Scherm Op Een IPhone

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het Scherm Op Een IPhone
Video: How to take an iPhone screen shot 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om op een iPhone een screenshot van het scherm te maken. Ondanks de eenvoud van het uitvoeren van deze actie, weet niet elke iPhone-bezitter hoe een dergelijke procedure moet worden uitgevoerd.

Hoe maak je een screenshot van het scherm op een iPhone
Hoe maak je een screenshot van het scherm op een iPhone

instructies:

Stap 1

Om een screenshot te maken op een iPhone, moet je tegelijkertijd op de ronde exit-toets naar het hoofdmenu op het voorpaneel van de telefoon "home" en de schermvergrendelingsknop aan de bovenkant drukken. Dankzij deze eenvoudige handelingen krijgt u een scherm van het proces dat in png-formaat op het scherm wordt weergegeven. De momentopname wordt opgeslagen in de map "Foto's".

Stap 2

U kunt een schermafbeelding van het scherm op een iPhone maken in elke toepassing, ook tijdens het gebruik van de camera.

Stap 3

Als u een screenshot naar uw vriend per e-mail of op een sociaal netwerk wilt sturen, plaatst u deze in uw blog, plaatst u deze op de site, hij moet een esthetische uitstraling geven. Screenshot Maker Pro kan dit met succes aan. Daarin kunt u het formaat van het scherm wijzigen, schermschaduwen en hooglichten verwijderen of toevoegen. En het belangrijkste is dat de resulterende schermafbeelding kan worden ingevoegd in een frame dat het paneel van iPhone 4, 4S, 5, iPad en andere apparaten van Apple nabootst. De applicatie is in het Engels, maar de interface is vrij gebruiksvriendelijk en begrijpelijk, dus de afwezigheid van de Russische taal zal het gebruik ervan niet verhinderen. Dankzij de gratis versie van Screenshot Maker Pro kun je een screenshot van het scherm op een iPhone maken en deze twee keer per dag bewerken, wat voor de meeste gebruikers voldoende is.

Stap 4

Veel gebruikers zijn ook geïnteresseerd in het maken van een screenshot van het scherm op een iPhone zonder de vergrendelknop als dit niet werkt. Om dit te doen, kunt u een speciale functie activeren om de knoppen op het scherm in te schakelen. Ga hiervoor naar de smartphone-instellingen, selecteer het gedeelte "Algemeen", zoek vervolgens het item "Toegankelijkheid" en activeer de functie "AssistiveTouch"

Stap 5

Daarna verschijnt er een toets op het scherm boven het bureaublad, die langs de rand van het scherm beweegt, waardoor u op Home kunt drukken zonder knoppen, de iPhone kunt vergrendelen, het volume kunt aanpassen, een screenshot van het scherm kunt maken als de vergrendeltoets werkt niet.

Aanbevolen: