Hoeveel Kost Een IPod?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een IPod?
Hoeveel Kost Een IPod?

Video: Hoeveel Kost Een IPod?

Video: Hoeveel Kost Een IPod?
Video: How Much Does an iPod Cost? : Everything iPod 2024, April
Anonim

Apple-technologie heeft veel fans. Naast innovatieve computers, tablets, smartphones en monoblocks maken specialisten unieke apparaten om naar muziek te luisteren. Ze worden iPods genoemd en de kosten variëren afhankelijk van het model.

iPod touch
iPod touch

Drie apparaten voor echte muziekliefhebbers

De prijs van een iPod hangt sterk af van het model van het apparaat. In totaal heeft Apple vier soorten unieke spelers op de wereldmarkt geïntroduceerd. Drie universele modellen kunnen geen verbinding maken met internet. Deze functie is het enige dat hen verenigt.

De kleine iPod shuffle is een geweldige keuze voor muziekliefhebbers. Hij is compact, kan gemakkelijk aan kleding worden bevestigd en stelt je in staat om 15 uur van je favoriete nummers te genieten zonder extra opladen. Dit model heeft geen scherm, maar wordt bediend met meerdere knoppen. iPod shuffle is een geweldige metgezel voor sporters die helderheid, gemak en comfort op prijs stellen. De officiële kosten van zo'n "vriend" zijn 1990 roebel.

De innovatieve iPod nano is licht en dun. Tegelijkertijd is het nieuwste model voorzien van een 2,5 inch display dat snel reageert op je vingers (Multi Touch-functie). Naast het luisteren naar muziek kun je een film kijken, foto's maken of genieten van je favoriete radiostation. Met Bluetooth-ondersteuning kunt u draden vergeten. iPod nano ondersteunt Nike + om u te helpen effectiever te trainen. De speler kost 6490 roebel.

160 GB opslagruimte, een 2,5-inch scherm en drie ingebouwde games brengen je de iPod classic. Eenvoudige spelerbediening wordt geleverd door een speciale joystick, en een batterij die lang meegaat (36 uur zonder extra opladen) zal je niet vervelen tijdens reizen en reizen. Er is een ruim "muzikaal genie" 10 490 roebel.

Alles in één: iPod touch

De nieuwe iPod touch is het ultieme entertainmentapparaat. Het is niet alleen een speler, maar ook een communicatiemiddel, een gamecenter, een camera, een notebook, enz. En alle mogelijkheden die de uitvinders bieden, passen in de dunste lichtgewicht aluminium behuizing en uitgerust met een 4-inch Retina-display.

iPod touch combineert veel van de mogelijkheden van een iPhone, behalve bellen. Deze speler maakt eenvoudig verbinding met wifi-internet, waardoor u tal van toepassingen kunt gebruiken: VK, Twitter, Facebook, Instagram. Je kunt video's van HD-kwaliteit of geweldige foto's met een 5 Megapixel camera delen met je vrienden.

Naast deze functies ondersteunt iPod touch interne toepassingen die zijn ontworpen om de interactie tussen gebruikers van Apple-producten te vergemakkelijken. Met iMessage en FaceTime kun je direct in contact komen met de mensen van wie je houdt, waar ze ook zijn.

De kosten van iPod touch verschillen per opslagruimte. Het kleinste model met een capaciteit van 16 GB kost 9990 roebel. Fabrikanten bieden 32 GB voor 12.990 roebel en voor een iPod touch met een capaciteit van 64 GB moet u 16.990 roebel betalen.

Aanbevolen: