Hoe Kies Je De Juiste Camera?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je De Juiste Camera?
Hoe Kies Je De Juiste Camera?

Video: Hoe Kies Je De Juiste Camera?

Video: Hoe Kies Je De Juiste Camera?
Video: Hoe kies ik de juiste lensfilter maat? 2024, April
Anonim

De moderne industrie produceert een verscheidenheid aan camera's in een brede prijsklasse en met verschillende parameters. Bij het bekijken van een etalage of het surfen op een website is het belangrijk om geen fouten te maken en de juiste camera te kiezen die bij u past.

Hoe kies je de juiste camera?
Hoe kies je de juiste camera?

instructies:

Stap 1

Er is geen one-size-fits-all camera die zowel compact is, beelden van hoge kwaliteit vastlegt en een krachtige ingebouwde flitser heeft. Er zal nog wel wat moeten worden opgeofferd.

Stap 2

Bepaal voor welk doel u een camera nodig heeft en onder welke omstandigheden u deze gaat gebruiken. Als je besluit fotograaf te worden en van plan bent je carrière te beginnen door goede apparatuur te kopen, let dan op "DSLR's". Prijzen voor DSLR's beginnen bij $ 800. Alle benodigde hulpstukken, verwisselbare optica en andere accessoires kosten u echter veel meer dan de camera zelf. De uitrusting van de gemiddelde Amerikaanse professionele fotograaf kost bijvoorbeeld 30-50 duizend dollar.

Stap 3

Als je dat geld nog niet hebt, maar je bent ook niet van plan om je terug te trekken uit je droom, dan kun je een film spiegelreflexcamera kopen, dat kost je minder.

Stap 4

Ben je van plan om voornamelijk binnen te fotograferen? Let op camera's met een externe flitser. Houd er rekening mee dat een flitser voor een digitale camera niet geschikt is voor een filmcamera. Daarnaast zijn de kosten van de flitser soms gelijk aan de kosten van de camera.

Stap 5

Waar je niet op moet letten bij het kiezen van een camera is het aantal megapixels. Ze hebben alleen zin voor u als u de foto enorm wilt vergroten en elk object op de achtergrond wilt verwijderen. In principe zijn foto's gemaakt met een sensor met een groot aantal megapixels luidruchtiger dan die gemaakt met een sensor met een kleiner aantal.

Stap 6

Welnu, als je een camera wilt hebben om belangrijke gebeurtenissen, je vrienden en geliefden, grappige momenten te fotograferen, zoals de meeste mensen, dan moet je de voorkeur geven aan betrouwbare, goedkope en compacte camera's die servicecentra in je stad hebben. … Hoogstwaarschijnlijk zullen bedrijven zoals Canon, Nikon, Olympus, Fuji, Pentax bij u passen.

Aanbevolen: