Waarom Wordt Niet De Hele Kaart Op De Telefoon Geopend?

Waarom Wordt Niet De Hele Kaart Op De Telefoon Geopend?
Waarom Wordt Niet De Hele Kaart Op De Telefoon Geopend?

Video: Waarom Wordt Niet De Hele Kaart Op De Telefoon Geopend?

Video: Waarom Wordt Niet De Hele Kaart Op De Telefoon Geopend?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Flash-kaarten zijn speciale modules die in draagbare apparaten worden geplaatst om de hoeveelheid fysiek geheugen te vergroten. Afhankelijk van hun parameters kunnen ze worden geformatteerd in een specifiek bestandssysteem, waardoor ze op dezelfde manier kunnen worden gebruikt als het geheugen van de harde schijf van een computer.

Waarom wordt niet de hele kaart op de telefoon geopend?
Waarom wordt niet de hele kaart op de telefoon geopend?

De bestandsbrowser van de telefoon geeft niet altijd alle bestanden op de flashkaart weer. Dit is in de eerste plaats te wijten aan het feit dat aan veel elementen van het systeem op deze verwisselbare schijf het kenmerk "Verborgen" is toegewezen. Om deze waarde te wijzigen, sluit u de verwisselbare opslag aan op uw computer met behulp van de adapter of USB-kabel van uw telefoon. Controleer de kaart op virussen en open deze met Verkenner.

Schakel de weergave van verborgen items in uw besturingssysteem in door het item "Mapopties" te kiezen in het menu "Extra". Ga naar het tabblad Vormgevingsinstellingen, scrol naar de onderkant van de lijst, verwijder het vinkje uit het vakje naast "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" en vink het vakje aan naast "Verborgen mappen en bestanden weergeven". Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Ga naar je geheugenkaart en controleer op verborgen bestanden of mappen. Om het toegewezen onzichtbaarheidsattribuut te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de items die u nodig hebt en selecteert u "Eigenschappen". Schakel de optie Verborgen uit, pas deze toe op submappen en bestanden en sla de wijziging op.

U kunt ook controleren op verborgen bestanden en mappen met een speciaal hulpprogramma genaamd FAR-manager. Het is op dit moment een van de meest betrouwbare browsers die er zijn. Hiermee kunt u zelfs die bestanden zien die niet zichtbaar waren nadat u de juiste modus op uw computer had ingeschakeld.

Nadat u nieuwe waarden aan de bestanden aan de mappen hebt toegewezen, opent u uw flashkaart opnieuw in uw telefoon en controleert u of u alle inhoud volledig kunt zien. Houd er ook rekening mee dat sommige bestanden als onbekend worden weergegeven vanwege incompatibiliteit of het ontbreken van een programma om te openen.

Sommige bestanden op uw geheugenkaart zijn mogelijk ook ontoegankelijk wanneer u ze probeert te vinden in de galerijen van uw telefoon. Dit kan te wijten zijn aan incompatibiliteit van de indeling, maar deze bestanden kunnen worden geopend vanuit de bestandsbrowser door extra applicaties die op uw smartphone zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: