Waarom Wordt Er Geld Van De Telefoon Gehaald?

Waarom Wordt Er Geld Van De Telefoon Gehaald?
Waarom Wordt Er Geld Van De Telefoon Gehaald?

Video: Waarom Wordt Er Geld Van De Telefoon Gehaald?

Video: Waarom Wordt Er Geld Van De Telefoon Gehaald?
Video: Snelladen: is dit slecht voor je telefoon? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn steeds meer abonnees geïnteresseerd in waarom er geld van de telefoon wordt opgenomen. Dit kan om verschillende redenen gebeuren. U moet dit probleem zo snel mogelijk oplossen, voordat uw score negatief wordt.

Waarom wordt er geld van de telefoon gehaald?
Waarom wordt er geld van de telefoon gehaald?

Weet je nog toen er geld van je telefoon werd opgenomen. Misschien was het op deze dag dat u de actie ondernam die tot het probleem leidde. Denk aan als je die dag vreemde sms-berichten hebt ontvangen, waarin wordt gesuggereerd dat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws, het weer te weten komt, enz. Wellicht heeft u, zonder iets te vermoeden, op de link geklikt die in het bericht stond en heeft u zich daardoor aangemeld voor de frauduleuze mailinglijst.

Zo is frauduleuze mailing een van de belangrijkste redenen waarom er geld van de telefoon wordt opgenomen. U kunt zich niet alleen abonneren op een ongewenste dienst door SPAM-berichten te lezen. Heel vaak raken gebruikers hun telefoon niet eens aan en lopen ze gewoon achter hun computer door de uitgestrektheid van het netwerk. U kunt een schadelijk abonnement activeren door naar de website van de oplichters te gaan en daar uw telefoonnummer achter te laten. U krijgt bijvoorbeeld te horen dat u een prijs heeft gewonnen en dat u een nummer nodig heeft om deze op te halen. Of je bent geblokkeerd op een sociaal netwerk en nu wordt hen gevraagd om een code van je nummer te ontvangen en deze in een speciaal veld in te voeren om je profiel te deblokkeren. Soms slagen oplichters erin om zelfs namens uw mobiele provider berichten te verzenden. Onthoud daarom één ding: om niet gekweld te worden door de vraag waarom er geld van de telefoon wordt gehaald, laat u nooit uw nummer achter op verdachte sites en abonneert u zich niet op twijfelachtige diensten.

Zoek uit op welke service je bent geabonneerd als je het niet meer weet. Het volstaat om naar de website van uw operator te gaan, u erop te registreren en in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bestudeer het gedeelte met statistieken en huidige abonnementen, ontdek hoeveel en in welke volgorde de oplichters geld van de telefoon opnemen. Als er een knop naast een abonnement staat, klik er dan op, maar deze is niet altijd aanwezig.

Als je problemen hebt met het deactiveren van een abonnement, ga dan naar het dichtstbijzijnde kantoor van je mobiele operator, vertel de medewerkers over je probleem en zij zullen het abonnement handmatig sluiten. Als er echt illegaal en zonder uw medeweten geld van de telefoon is opgenomen, kunt u het teruggeven door een speciaal aanvraagformulier in te vullen dat op kantoor verkrijgbaar is. Verloren geld wordt binnen 2-3 weken teruggestort op uw rekening.

Aanbevolen: