De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Elektrisch Scheerapparaat Voor Heren

Inhoudsopgave:

De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Elektrisch Scheerapparaat Voor Heren
De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Elektrisch Scheerapparaat Voor Heren

Video: De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Elektrisch Scheerapparaat Voor Heren

Video: De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Elektrisch Scheerapparaat Voor Heren
Video: Rotary vs Foil Razor - Which should you buy? 2024, April
Anonim

In winkels kun je veel modellen elektrische scheerapparaten vinden - van eenvoudig en goedkoop tot echte 'ruimteschepen die de uitgestrektheid van het Bolshoi Theater ploegen'. Wat zijn de criteria voor het kiezen van een scheermes waar je moet navigeren om het meest geschikte model te kiezen?

De belangrijkste criteria voor het kiezen van een elektrisch scheerapparaat voor heren
De belangrijkste criteria voor het kiezen van een elektrisch scheerapparaat voor heren

Het is moeilijk te beweren dat een elektrisch scheerapparaat het handigste apparaat is. Een correct gekozen scheermes bespaart je enorm veel tijd en zorgt ervoor dat je er netjes en verzorgd uitziet. Dit zijn de belangrijke criteria om over na te denken voordat u deze gadget aanschaft:

1. Type scheersysteem

In de uitverkoop kunnen we roterende en foliescheerapparaten vinden. Elk type apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen, waaronder netheid en nauwkeurigheid van het scheren, het gemak van het verwisselen van de scheerunit (messen), de levensduur van het scheermes en de mate van huidirritatie bij het scheren. Opgemerkt moet worden dat beoordelingen over deze verdiensten over verschillende modellen scheerapparaten volledig tegenovergesteld zijn, dus het is het beste om te beginnen met het bestuderen van de meningen van familieleden en vrienden. Probeer indien mogelijk verschillende soorten scheerapparaten te gebruiken.

Overigens kan hetzelfde gezegd worden over een optie als de mogelijkheid om nat te scheren met een elektrisch scheerapparaat. Fabrikanten staan erop dat scheerapparaten die niet alleen droog, maar ook nat scheren veel comfortabeler zijn, maar gebruikersrecensies daarover zijn niet zo rooskleurig.

2. Aantal scheersecties

Maar met dit selectiecriterium is alles zeer eenduidig - hoe meer secties, hoe sneller het scheren plaatsvindt. In de uitverkoop kun je scheermessen vinden met één, twee, drie, vier, vijf secties, maar je kunt ervan uitgaan dat dit niet de limiet is.

3. Mobiliteit van de scheerunit en scheerhoofden

Veel modellen scheerapparaten zijn al lang uitgerust met zogenaamde zwevende koppen, die tijdens het scheren de contouren van het gezicht volgen en de kwaliteit ervan aanzienlijk verbeteren. Evenzo zorgt de beweegbare scheerunit ervoor dat het scheerapparaat de contouren van het gezicht nog nauwkeuriger kan volgen, waardoor de stoppels vrij blijven.

4. Scheermesreinigingstype:

Als het scheermes alleen droog scheren betreft, kan het scheermes alleen droog worden gereinigd - met een speciale borstel. Scheermessen met de optie nat scheren kunnen echter onder stromend water worden afgespoeld, maar daarna moeten de mesjes grondig worden afgedroogd.

In een apart type wil ik scheermessen benadrukken die zijn uitgerust met een automatisch reinigingsstation. Dit is natuurlijk erg handig en bespaart tijd, maar de kosten van zo'n scheermes zullen veel hoger zijn.

5. De aanwezigheid van een ingebouwde trimmer

Met deze optie kun je je baard of snor comfortabel opruimen, maar professioneel stylen is er niet mee mogelijk.

6. Vermogenstype:

Ben je van plan om je scheerapparaat mee te nemen op reis of alleen thuis te gebruiken? Het type stroomvoorziening van het scheerapparaat, dat de voorkeur verdient (van de oplaadbare batterij, batterijen of van het lichtnet), hangt af van deze keuze.

Aanbevolen: