De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Automatische Wasmachine Voor Thuis

De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Automatische Wasmachine Voor Thuis
De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Automatische Wasmachine Voor Thuis

Video: De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Automatische Wasmachine Voor Thuis

Video: De Belangrijkste Criteria Voor Het Kiezen Van Een Automatische Wasmachine Voor Thuis
Video: 11 Things to Consider Before Buying a Washing Machine 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kunnen de meeste huisvrouwen zich hun huis niet meer voorstellen zonder een wasmachine. Dit zeer nuttige apparaat bespaart veel tijd en moeite voor een interessanter en bevredigender leven. Maar hoe kies je het om geen spijt te hebben van het uitgegeven geld?

De belangrijkste criteria voor het kiezen van een automatische wasmachine voor thuis
De belangrijkste criteria voor het kiezen van een automatische wasmachine voor thuis

- Laadtype - verticaal of horizontaal. Kies een van de bovenstaande opties, afhankelijk van de plaats waar de machine wordt geïnstalleerd. Als u bijvoorbeeld van plan bent een wasmachine onder het aanrecht in de keuken te installeren, dan moet u stoppen bij het model met horizontale belading.

- Type installatie. Deze parameter hangt ook volledig af van de wensen van de eigenaar - kies een vrijstaande unit of een ingebouwde.

- Afmetingen (compactheid), die direct verband houden met de maximale belading van de wasmachine. Op internet kunt u adviseurs vinden die aanbieden om compacte wasmachines te kopen met een kleine lading voor alleenstaanden en grote voor een groot gezin, maar dit is een controversiële verklaring. Een eenzame persoon kan ook profiteren van een wasmachine voor zwaar gebruik, omdat een kleine machine een groot dekbed of een grote jas misschien niet aankan. Dus als u van plan bent om grote items alleen thuis te wassen en ze niet naar de stomerij te brengen, is het beter om te stoppen bij een volledig model wasmachine.

- Aantal programma's. Zoals de meeste huisvrouwen verzekeren, gebruiken ze niet alle programma's op een regelmatige basis. Om een specifiek machinemodel te selecteren, volstaat het om te bepalen wat voor soort ding u gaat wassen (bijvoorbeeld beddengoed, jassen, delicate stoffen, enz.), en dan te stoppen bij degene met de meest noodzakelijke programma's.

- Omwentellingsnelheid. Natuurlijk is het handig om een wasmachine te hebben met het maximaal mogelijke aantal omwentelingen tijdens het centrifugeren, want hoe groter deze waarde, hoe droger het wasgoed na het wassen zal zijn, maar het verschil in omwentelingen is niet zo fundamenteel dat het te veel te veel betalen.

- Beschikbaarheid van droogfunctie. Als je niet veel ruimte hebt om je gewassen was op te hangen, is deze functie een echte redding. Het is ook de moeite waard om te kopen als je een wasdroger nodig hebt, maar deze nergens kunt neerzetten.

  • geluidsniveau (als de wasmachine echter ver van de slaapkamer en achter een gesloten deur is geïnstalleerd, is deze parameter niet zo belangrijk),
  • de aanwezigheid van bescherming tegen lekken,
  • de aanwezigheid van een toetsenblokkering (belangrijk als er kleine kinderen in huis zijn die bij de bedieningsunit kunnen),
  • de mogelijkheid om een timer in te stellen om programma's te starten (een handige functie voor degenen die een meter met twee snelheden in huis hebben geïnstalleerd),
  • niet-vluchtig geheugen (hierdoor kan de machine blijven werken na een stroomstoring).

koop niet de duurste auto. Het moet functioneel zijn en uw budget niet belasten.

Aanbevolen: