Hoe Mp3-speler Uit Elkaar Te Halen Explay

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3-speler Uit Elkaar Te Halen Explay
Hoe Mp3-speler Uit Elkaar Te Halen Explay

Video: Hoe Mp3-speler Uit Elkaar Te Halen Explay

Video: Hoe Mp3-speler Uit Elkaar Te Halen Explay
Video: Как разобрать mp3 плеер | How to disassemble mp3 player 2024, April
Anonim

Explay MP3-spelers zijn betrouwbaar genoeg, maar ze kunnen defect raken als ze vallen of nat worden. Als uw draaitafel buiten de garantie valt, kunt u proberen het apparaat thuis te demonteren en te repareren.

Hoe mp3-speler uit elkaar te halen Explay
Hoe mp3-speler uit elkaar te halen Explay

instructies:

Stap 1

Koppel alle kabels los van de speler: voor gegevensoverdracht, opladen, audiosignaal naar hoofdtelefoon, enz. Verwijder alle verwijderbare onderdelen zoals geheugenkaart of batterij. Verwijder de telescopische antenne van de Explay T35TV die is uitgerust met een analoge tv-tuner. Om te voorkomen dat de verwijderde onderdelen verloren gaan, plaatst u ze in een geschikte doos.

Stap 2

Zoek de schroeven op de achterwand en verwijder ze allemaal. Gebruik hiervoor een schroevendraaier voor het repareren van een mobiele telefoon door een punt dat overeenkomt met de sleufconfiguratie in het handvat te steken. Zoek ook naar schroeven in het batterijcompartiment, onder naamplaatjes, enz. Draai ze ook uit. Om te voorkomen dat u verdwaalt, bevestigt u ze aan een kleine magneet.

Stap 3

Splits het lichaam van de speler voorzichtig in tweeën bij de zoom. Oefen geen grote kracht uit, anders gaan de vergrendelingen niet open, maar breken ze.

Stap 4

Als de speler een ingebouwde batterij heeft, koppel deze dan los. Maak tijdens deze handeling geen kortsluiting. Onthoud hoe het was aangesloten. Zet het opzij.

Stap 5

Vervang het defecte onderdeel in de speler: knop, display, enz. Repareer indien nodig de defecten in het solderen van niet-defecte onderdelen. Soldeer ze voorzichtig om de kabels niet kort te sluiten. Als er witte plaque op het bord zit, verwijder deze dan met pure alcohol (gebruik hiervoor geen alcoholische dranken - deze bevatten water). Laat geen alcohol in het display komen. Wacht tot het volledig droog is, anders kan het na het inschakelen van de voedingsspanning vlam vatten door een toevallige vonk.

Stap 6

Als de batterij is ingebouwd, plaats deze dan terug en sluit hem aan, let op de polariteit. Zet de speler in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Stap 7

Plaats alle accessoires terug die van de speler zijn verwijderd. Sluit er een koptelefoon en datakabel op aan. Controleer al zijn functies in actie: gegevensoverdracht, ontvangst van analoge tv-uitzendingen (voor het Explay T35TV-model), afspelen van audio- en videobestanden, enz.

Aanbevolen: