Hoe U Uw Display Kunt Polijsten?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Display Kunt Polijsten?
Hoe U Uw Display Kunt Polijsten?

Video: Hoe U Uw Display Kunt Polijsten?

Video: Hoe U Uw Display Kunt Polijsten?
Video: How to remove scratches from the LCD SCREEN DIY Fix with Polish 2024, Mei
Anonim

Hoe u uw mobiele telefoon ook onderhoudt, er kunnen krassen op komen. Dit is natuurlijk onaangenaam. Je kunt schade aan het telefoonscherm verdragen en verder gaan, vooral omdat ze meestal alleen zichtbaar zijn in de zon. U kunt om hulp vragen bij het servicecentrum - uw telefoonscherm wordt volledig vervangen. U kunt de krassen zelf repareren door thuis polijsten te gebruiken.

Hoe u uw display kunt polijsten?
Hoe u uw display kunt polijsten?

Noodzakelijk

  • - suède doek;
  • - plak de Indiase overheid;
  • - middelen voor het verwijderen van krassen van cd/dvd-schijven;
  • - wattenschijfjes, wattenstaafjes en vochtige doekjes.

instructies:

Stap 1

Het vervangen van het scherm van een mobiele telefoon van een specialist kost geld en veel geld - als u het touchscreen vervangt, kan de reparatieservice ongeveer 50% van de kosten van een nieuwe telefoon bedragen. Het moet meteen gezegd worden dat dit de meest betrouwbare reparatiemethode is. Als je niet wilt betalen om het scherm van je telefoon te laten vervangen door een servicecentrum, ga dan voor een huisreparatie.

Stap 2

Het display polijsten is niet moeilijk, maar best gevaarlijk voor de telefoon zelf. De essentie van polijsten is om de bovenste laag van het scherm te wissen. Als u per ongeluk de antireflectiecoating of het touchscreen aanraakt, dient u contact op te nemen met het servicecentrum.

Stap 3

Demonteer voordat je gaat polijsten de telefoon en verwijder het scherm zodat je niet de hele telefoon met vuil verstopt tijdens het schoonmaken van de toplaag. Verwijder verschillende soorten vuil van het telefoonscherm. Dit moet worden gedaan met een vochtige doek of een oppervlaktereiniger voor mobiele telefoons.

Stap 4

Er zijn verschillende manieren om uw display te polijsten:

- suède gebruiken - de procedure is lang en elimineert niet alle krassen;

- met GOI-pasta - er is een groot aantal toepassingen (met een polijstmachine, met een doek, met machineolie, enz.). Het langverwachte resultaat zal u bevallen en er zal geen spoor van krassen zijn;

- met een tool die krassen op cd/dvd-schijven verwijdert - de meest effectieve manier van polijsten: alle krassen worden snel en gemakkelijk verwijderd, maar na een maand of twee moet de procedure worden herhaald, omdat er nog steeds oude krassen verschijnen.

Stap 5

Veeg na het polijsten voorzichtig alle resterende polijstmiddel af met wattenstaafjes en stokjes. Koop een hoesje voor je telefoon - dit zal je mobiele telefoon beschermen tegen mogelijke mechanische schade. Een beschermfolie kan uw mobiele telefoon betrouwbaar beschermen tegen krassen op het display. Het wordt op de telefoon gezet vanaf het moment van aankoop of na het polijsten.

Aanbevolen: