Hoe Kies Je Een Externe Batterij Power Bank Voor Je Telefoon

Hoe Kies Je Een Externe Batterij Power Bank Voor Je Telefoon
Hoe Kies Je Een Externe Batterij Power Bank Voor Je Telefoon

Video: Hoe Kies Je Een Externe Batterij Power Bank Voor Je Telefoon

Video: Hoe Kies Je Een Externe Batterij Power Bank Voor Je Telefoon
Video: 📦 Повербанк Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh - МОЩЬ и БЫСТРАЯ зарядка всех сортов 2024, April
Anonim

Telefoons, tablets, laptops en andere handige elektronische gadgets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dankzij handige toepassingen vergemakkelijken ze enerzijds ons bestaan en onze communicatie met de wereld serieus. Maar aan de andere kant wordt ons leven er ook door bemoeilijkt. Dankzij apparaten houden we voortdurend contact via sociale netwerken, instant messengers en internet. Bovendien moet u de gadget zorgvuldig in de gaten houden: verlies hem niet, bescherm hem tegen virussen, water, stof, oververhitting en laad hem regelmatig op.

Externe batterij voor telefoon
Externe batterij voor telefoon

Moderne apparaten met een rijke "vulling" in de vorm van draaiende applicaties zijn zeer snel ontladen. Helaas is het niet altijd mogelijk om een gratis stopcontact te vinden, vooral niet op reis. Om vervelende situaties te voorkomen, is het beter om vooraf een draagbare oplader zoals Power Bank aan te schaffen.

Selectiecriteria batterij

Wat zijn de technische kenmerken van het Power Bank-apparaat waar u op moet letten? Bekijk de volgende basisparameters:

1. Capaciteit;

2. Huidige sterkte;

3. Aantal USB-poorten;

4. Gewicht.

De externe batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in milliampère per uur, aangeduid als mAh. Waaraan moet deze indicator gelijk zijn? Bestudeer zorgvuldig de kenmerken van uw gadgets, in het bijzonder als u een draagbare batterij voor uw telefoon koopt, en controleer vervolgens wat de capaciteit is van de "native" batterij van uw telefoon. Experts raden aan om een draagbaar apparaat aan te schaffen met een volume dat bijna 2,5-3 keer zo groot is als de parameter van het apparaat dat wordt opgeladen. Heeft je telefoon bijvoorbeeld een verbruik van 1500 mAh, dan kun je voor zo'n gadget beter een accu nemen van minimaal 3500-4000 mAh. Zo'n groot bereik hangt samen met het feit dat de fabrikant vaak wel de nominale, maar niet de werkelijke capaciteit van de batterij aangeeft.

Bovendien moet u zich bij het kiezen concentreren op het type gadget waarvoor u een externe batterij nodig heeft. De minimale vereisten (u kunt het apparaat minimaal één keer opladen) voor een smartphone is dus een batterij van minimaal 2500 mAh, voor een gewone tablet - 5000 mAh.

De spanning of stroomsterkte van de Powerbank is meestal standaard en is 1-2 ampère en is gemarkeerd met de letter "A". De eisen voor de energieopslag zijn ook te lezen in de beschrijvingen van de gadget (smartphone, tablet, laptop). Als u van plan bent om twee apparaten tegelijk op te laden, of als u grote apparatuur wilt opladen, kies dan voor een draagbare 2A-schijf met meerdere USB-poorten, waaronder mini-USB. Meestal zijn de ingangen universeel en geschikt voor alle apparaten. Het eenvoudigste Powerbank-model, dat voldoende is om een smartphone of telefoon op te laden, heeft 1 USB-ingang van 1A.

Wat betreft het gewicht en het materiaal van de hoes, het standaardmodel van de schijf heeft een gewicht van 250-300 gram en een stijlvolle plastic behuizing. Maar als de fabrikant een lager gewicht aangeeft, let dan op hoeveel dit overeenkomt met de waarheid, omdat het mogelijk geen rekening houdt met het gewicht van het apparaat als geheel. Hoe opgeladen de Power Bank zelf is, kan worden geschat door naar de LED's te kijken. Een volledig opgeladen draagbaar apparaat wordt gekenmerkt door solide LED's.

Aanbevolen: