Het Telefoonservicemenu Openen

Inhoudsopgave:

Het Telefoonservicemenu Openen
Het Telefoonservicemenu Openen
Anonim

Het engineeringmenu van de telefoon is een menu waarmee u informatie kunt bekijken en instellingen kunt wijzigen die standaard niet toegankelijk zijn. In sommige gevallen zijn de commando's voor het oproepen van het servicemenu hetzelfde, maar in de meeste gevallen stelt elke fabrikant zijn eigen commando's in.

Het telefoonservicemenu openen
Het telefoonservicemenu openen

instructies:

Stap 1

Om het engineeringmenu in Alcatel-telefoons te openen, voert u de combinatie * # 000000 # in op het toetsenbord. De volgende commando's zullen voor u beschikbaar komen: traces, ctrl charge en damier. Met traces kom je in het kanaalindicatormenu, ctrl charge meet de lading en accuspanning, en damier voert een displaytest uit.

Stap 2

Om het servicemenu op een Sony Ericsson-telefoon te bellen, voert u de combinatie ** 04 * 0000 * 0000 * 0000 # in op het toetsenbord. Als je de telefoon zonder simkaart hebt aangezet, selecteer dan Nee bij het verzoek om de verkeerde pincode die verschijnt, waarna je toegang krijgt tot het interne menu van de telefoon. U kunt de firmwareversie ook zien zonder het engineeringmenu te openen - voer gewoon de combinatie in *

Stap 3

Wanneer u met een Motorola-telefoon werkt, voert u ppp000p1p in en klikt u op OK, waarna u het apparaat opnieuw start. In sommige modellen kunt u muziek bewerken, voer hiervoor ppp278p1p in en klik op OK.

Stap 4

Om het servicemenu van Nokia-telefoons te openen, voert u de combinatie * # 92702689 # in. In sommige gevallen hebt u toegang tot functies zoals het verbeteren van de spraakkwaliteit (* 3370 #), het verslechteren van de spraakkwaliteit om de levensduur van de batterij te verlengen (# 4720 #), evenals het bekijken van de firmwareversie met het commando * # 0000 #.

Stap 5

In Philips-telefoons, om informatie over de SIM-kaart te bekijken, voert u de code * # 7378 * # in om het gedeelte Besloten gebruikersgroep in het menu te bekijken - * # 2847 * #. U kunt het opladen ook in- of uitschakelen wanneer de oplader is aangesloten op het netwerk met het commando * # 4377 * #.

Stap 6

Wanneer u Samsung-telefoons gebruikt, kunt u het scherm aanpassen met het commando * # 0523 #, de batterijstatus bekijken (* # 9998 * 228 #), het schermcontrast wijzigen (* # 9998 * 523 #) en het trilalarm testen (* #9998 * 842 #). Door de combinatie * # 9998 * VERNAME # te gebruiken, kunt u uitgebreide informatie over de telefoon en firmware bekijken.

Stap 7

Voor alle modellen mobiele telefoons is er een enkele opdracht voor het controleren van een uniek IMEI-nummer - hiervoor moet u de combinatie * # 06 # invoeren.

Aanbevolen: