Hoe NTV + . Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe NTV + . Aan Te Sluiten
Hoe NTV + . Aan Te Sluiten

Video: Hoe NTV + . Aan Te Sluiten

Video: Hoe NTV + . Aan Te Sluiten
Video: HOW TO CONNECT MOBILE PHONE TO TV || SHARE MOBILE PHONE SCREEN ON TV 2024, April
Anonim

Het aansluiten van het NTV+-pakket heeft veel voordelen, variërend van een groot aantal verschillende kanalen ontworpen voor verschillende leeftijdscategorieën en verschillende voorkeuren, en eindigend met het feit dat de service zelf primair is gericht op het Russisch sprekende publiek. De uitzending van het digitale signaal is van hoge kwaliteit, naast de Russische taal zijn er kanalen in het Frans, Chinees en Engels en wordt er constante klantenondersteuning geboden.

NTV +
NTV +

Noodzakelijk

TV-toestel, een set van apparatuur voor het ontvangen van NTV+ (satellietontvanger, converter, schotelantenne, muurbeugel, NTV+ toegangskaart, TV-kabel SAT50, 703), NTV+ contract met een maandelijks bedrag op de rekening

instructies:

Stap 1

Zoek uit naar welke kant de ramen van uw appartement kijken. Om de installatie van een schotelantenne te vergemakkelijken, is het noodzakelijk dat de ramen op het zuiden of zuidwesten zijn gericht, waarna deze achter een raam of op een balkon kan worden bevestigd. Als de ramen naar de andere kant zijn gericht, is de schotelantenne op het dak gemonteerd.

Stap 2

Bestel de installatie van NTV + van een bedrijf dat soortgelijke diensten levert in uw stad, waarbij u betaalt voor het werk van specialisten en apparatuur in overeenstemming met de vastgestelde tarieven.

Stap 3

Verleen op de afgesproken tijd specialisten ongehinderde toegang tot uw appartement voor het installeren van apparatuur en het instellen van het NTV+ systeem.

Aanbevolen: