Apps Installeren Op Een Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Apps Installeren Op Een Samsung-telefoon
Apps Installeren Op Een Samsung-telefoon

Video: Apps Installeren Op Een Samsung-telefoon

Video: Apps Installeren Op Een Samsung-telefoon
Video: Tips & Tricks - Samsung Android 9: Apps installeren 2024, April
Anonim

U kunt met of zonder computer applicaties op uw Samsung-telefoon installeren. In het menu van moderne telefoons is hier zelfs een aparte Samsung Apps-knop voor, waarmee je direct naar de gelijknamige site gaat, waar je waarschijnlijk meer dan één handige applicatie voor je mobiel vindt. En als dit je niet genoeg lijkt, zijn er toepassingen voor Samsung op andere sites - kies je smaak.

Apps installeren op een Samsung-telefoon
Apps installeren op een Samsung-telefoon

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - internetverbinding;
  • - Samsung Kies-programma;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Download Samsung Kies van de Samsung Apps-website. Installeer het programma en verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel. Selecteer in dit geval de kabelverbindingsmodus "Samsung Kies" (het keuzemenu voor de verbindingsmodus wordt weergegeven op het scherm van uw telefoon).

Stap 2

Selecteer de link naar de Samsung Apps store in het programmamenu. Wanneer u de bron voor het eerst bezoekt, wordt u gevraagd uw land van verblijf te selecteren en vertrouwd te raken met de gebruiksvoorwaarden.

Stap 3

Log in op de site met uw gebruikersnaam. Als u zich nog nooit eerder op Samsung-websites heeft geregistreerd, doorloop dan de registratieprocedure.

Stap 4

Houd er rekening mee dat met deze methode om Samsung Apps in te voeren (met een aangesloten telefoon), u programma's krijgt aangeboden die speciaal zijn ontworpen voor uw mobiele model. Dus om naar toepassingen te zoeken, hoeft u alleen maar de categorie te kiezen die u het meest interesseert. Het is ook mogelijk om de programma's die voor installatie worden aangeboden te filteren volgens de voorwaarden van hun distributie (betaald / gratis).

Stap 5

Bekijk een gedetailleerde beschrijving van de toepassing door te dubbelklikken op de afbeelding. Als je het programma leuk vindt, kun je het meteen downloaden door op de bijbehorende knop te klikken, of uitstellen naar Favorieten om het later te downloaden. Je kunt het downloadproces beheren door de informatie onderaan de pagina te volgen. Wanneer de telefoon is aangesloten, wordt het programma er direct in geïnstalleerd. Die vind je verderop in het telefoonmenu.

Stap 6

Ga naar Samsung Apps met de gelijknamige knop in het menu van je telefoon. Blader door apps op categorie. Naar uw persoonlijke account. U ontvangt een melding wanneer er nieuwe versies van eerder aangeschafte applicaties beschikbaar komen.

Stap 7

Download de Java-toepassing die u leuk vindt (jar-bestand) van een andere site naar uw computer. Als het bestand is gecomprimeerd, pakt u het archief uit. Kopieer het bestand naar je telefoon in de map Overige via een USB- of bluetooth-verbinding. U kunt ook jar-bestanden downloaden, waarbij u uw computer omzeilt, rechtstreeks van de site via de webbrowser van uw telefoon.

Stap 8

Koppel uw mobiel los van uw computer en open de map "Overige" in het menu "Mijn bestanden" van de telefoon. Selecteer het gedownloade bestand (druk erop met uw vinger) - het installatieproces op de telefoon begint. Wacht tot de installatie is voltooid. U vindt de gedownloade applicatie in het menu "Games".

Aanbevolen: