Hoe Apps Op Android Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Apps Op Android Te Installeren
Hoe Apps Op Android Te Installeren

Video: Hoe Apps Op Android Te Installeren

Video: Hoe Apps Op Android Te Installeren
Video: How to Install Apps on Android without Google Play 2024, Mei
Anonim

Android-applicaties, evenals applicaties voor Windows Mobile, Apple iOS en Java-platforms, kunnen worden geïnstalleerd vanaf een computer of vanaf speciale internetsites - applicatiewinkels. Laten we eens kijken naar twee manieren om applicaties op het mobiele Android-besturingssysteem te installeren.

Hoe apps op Android te installeren
Hoe apps op Android te installeren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om de applicatie te downloaden van de bedrijfswinkel. Voor smartphones op basis van het Android-besturingssysteem is dit de Android Market. Android Market is vooraf geïnstalleerd op alle Android-telefoons. Wanneer u dit programma voor het eerst opent via uw mobiele telefoon, moet u zich registreren door een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Daarna wordt u naar de categorieën "Games" en "Programma's" geleid, die zijn gesorteerd op type en doel, evenals op prijs: betaald en gratis.

Stap 2

Nadat u een gratis programma hebt gekozen, klikt u op "Download" op het scherm van de smartphone en de applicatie wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd. Om betaalde games en programma's te downloaden, moet u uw creditcardgegevens invoeren, inclusief een geheime code, om de applicatie aan ontwikkelaars te betalen. Het bedrag van de aanvraag wordt van uw plastic kaart afgeschreven.

Stap 3

De installatie van applicaties van een computer naar een telefoon is iets anders. Android-applicaties zijn in *.apk-indeling. Download het uitvoerbare apk-bestand naar een willekeurige map op de geheugenkaart van het apparaat. Als het apk-bestand de zogenaamde "cache" bevatte (een map met bestanden en applicatiestructuur), dan moet zo'n map met een cache op de geheugenkaart in de directory van de ontwikkelaar worden geplaatst. Meestal bevat de cache een beschrijving van welke map u op de geheugenkaart moet maken en waar u deze moet plaatsen om de toepassing te laten werken. Nadat u een speciale map hebt gemaakt, plaatst u de cache erin.

Aanbevolen: