Hoe Apps Op De IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Apps Op De IPhone Te Installeren
Hoe Apps Op De IPhone Te Installeren

Video: Hoe Apps Op De IPhone Te Installeren

Video: Hoe Apps Op De IPhone Te Installeren
Video: iPhone 12 Pro: How to Install Apps 2024, Mei
Anonim

Apple-producten zijn het lot van kenners en het bedrijf zelf is al lang een ware religie van de 21e eeuw geworden. Het is niet verrassend dat gebruikers van bijvoorbeeld bekende pc's vaak problemen hebben na het openen van een doos met een gloednieuwe iPhone of iPad. Allereerst problemen met het installeren van extra software. Er zijn verschillende manieren om nieuwe programma's op een iPhone te installeren, en ze zijn niet allemaal even nuttig. Laten we de twee belangrijkste in volgorde bekijken.

Hoe apps op de iPhone te installeren
Hoe apps op de iPhone te installeren

Noodzakelijk

iPhone, personal computer (pc of Mac), beschikbaarheid van internettoegang, vaardigheden in het werken met een personal computer en internet

instructies:

Stap 1

De software wordt geïnstalleerd op Apple-producten via de iTunes-service, hiermee kunt u uw bibliotheek op uw computer organiseren, naar muziek luisteren en video's bekijken, alle inhoud synchroniseren en het mogelijk maken om aankopen te doen op uw computer, iPod touch, iPhone en iPad. Om de programma's te installeren, moet u iTunes downloaden.

Stap 2

Nadat u iTunes hebt gedownload, moet u het op uw computer installeren en u registreren in het AppStore-systeem door uw iPhone op uw computer aan te sluiten. Pas na deze handeling start het apparaat met volwaardige werking. Dit is ook nodig als u niet van plan bent apps te kopen. Als u van plan bent om aankopen te doen, moet u de betalingsgegevens van uw bankkaart invoeren. Een stapsgewijs registratieproces voor degenen die zich nog nooit op internet hebben geregistreerd, is ook beschikbaar op de officiële Apple-website (https://support.apple.com/kb/HT2534?viewlocale=ru_RU&locale=ru_RU).

Stap 3

Gratis applicaties worden geïnstalleerd via het iTunes-clientprogramma in het AppStore-systeem volgens het volgende algoritme:

De applicatie bevindt zich in de AppStor e-catalogus (voor Apple-producten wordt de software gedownload in ipa-formaat);

de knop App ophalen is ingedrukt;

de applicatie wordt gedownload naar de computer;

de iPhone is aangesloten op de computer en het synchronisatieproces start in iTunes.

Stap 4

De bovenstaande methode is volledig legaal, maar er zijn andere opties om programma's op de iPhone te installeren. Om programma's te installeren die niet zijn geautoriseerd in de App Store-catalogi, moet u het apparaat jailbreaken, zonder welke het onmogelijk is om software aan de telefoon toe te voegen, behalve vanuit de AppStore. Dit kan echter de gegevens op het apparaat beschadigen of tot diefstal leiden. Er zijn ook gevallen bekend waarbij gejailbreakte telefoons worden gehackt.

Stap 5

Als de officiële manier om programma's via iTunes te installeren nog steeds niet aan de behoeften voldoet en de iPhone een jailbreak-procedure heeft ondergaan, moet je bestandsbeheerders zoals iFunBox of Touch Copy gebruiken - dit zal de taak van het hacken met het apparaat aanzienlijk vereenvoudigen. Opgemerkt moet worden dat dergelijke operaties in sommige gevallen als illegaal kunnen worden beschouwd.

Aanbevolen: