Apps Installeren In HTC

Inhoudsopgave:

Apps Installeren In HTC
Apps Installeren In HTC

Video: Apps Installeren In HTC

Video: Apps Installeren In HTC
Video: Установка приложений на смартфон HTC Desire с Google Android 2024, Mei
Anonim

HTC houdt zich bezig met de productie van smartphones op basis van Android en Windows Phone. Om de applicatie te installeren, kunt u de vooraf geïnstalleerde programmamanager op uw apparaat of HTC Sync voor uw computer gebruiken.

Apps installeren in HTC
Apps installeren in HTC

instructies:

Stap 1

Als je programma's wilt installeren via het standaardmenu van het apparaat, gebruik dan de app store die vooraf op het apparaat is geïnstalleerd. Voor HTC met Android wordt de Play Market-applicatie gebruikt om programma's te installeren. Om het te starten, klikt u op de bijbehorende snelkoppeling in het hoofdmenu van het apparaat.

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt de toepassing die u wilt installeren met behulp van de categorieën die op het scherm worden weergegeven. Als u naar een specifiek programma wilt zoeken, gebruikt u de zoekbalk bovenaan het apparaatscherm.

Stap 3

Klik op de knop "Installeren" op de pagina van de geselecteerde applicatie. Wacht tot het programma klaar is met downloaden naar je telefoon en het uitpakken van de benodigde bestanden. Wanneer je een melding ontvangt dat er een programma is geïnstalleerd, keer je terug naar het startscherm van je HTC-apparaat en selecteer je de snelkoppeling voor het programma dat je zojuist hebt gedownload.

Stap 4

Als u Windows Phone gebruikt, kan een vergelijkbare bewerking worden uitgevoerd met de Market-applicatie, die beschikbaar is in het hoofdmenu van het apparaat. Klik op het programmapictogram en wacht tot de lijst met links wordt weergegeven om naar de overeenkomstige sectie te gaan. Klik dus op "Categorieën" om naar toepassingen op type te bladeren. Klik op het pictogram "Zoeken" om op naam of functionaliteit naar een specifiek programma te zoeken.

Stap 5

Zodra het vereiste programma is gevonden, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot het installatieproces is voltooid, dat vergezeld gaat van een statusregel direct onder de naam van de geïnstalleerde toepassing. Zodra deze regel verdwijnt, kunt u het programma starten en gebruiken.

Stap 6

Om programma's vanaf uw computer op uw telefoon te installeren, downloadt en installeert u de toepassing HTC Sync, die beschikbaar is op de officiële website van de fabrikant. Nadat de installatie is voltooid, start u het programma en sluit u uw telefoon aan op de USB-poort van uw computer met behulp van de kabel die bij het apparaat is geleverd.

Stap 7

Selecteer het tabblad "Toepassingen" en geef het pad op voor het.apk-bestand van het smartphoneprogramma, dat eerder van internet is gedownload. Nadat u het bestand hebt geselecteerd, begint de installatie van de applicatie, waarna u de telefoon kunt loskoppelen van de computer en de functionaliteit van het geïnstalleerde programma kunt controleren. De installatie van applicaties op HTC is voltooid.

Aanbevolen: