Hoe Samsung Galaxy Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Galaxy Te Synchroniseren
Hoe Samsung Galaxy Te Synchroniseren

Video: Hoe Samsung Galaxy Te Synchroniseren

Video: Hoe Samsung Galaxy Te Synchroniseren
Video: SOLVED - Bypass Google Account Verification | Remove Previously Synced Gmail on Samsung S7 2024, Mei
Anonim

Samsung Kies wordt gebruikt om Android-smartphones van Samsung Galaxy te synchroniseren. Hiermee kunt u de contacten beheren die op het apparaat zijn opgeslagen, inhoud (foto's, muziek en video's) kopiëren en back-ups maken voor het geval gegevensherstel nodig is.

Hoe Samsung Galaxy te synchroniseren
Hoe Samsung Galaxy te synchroniseren

instructies:

Stap 1

Download de juiste versie van Kies van de officiële Samsung-website. Er zijn twee versies van dit programma in de bron van de telefoonfabrikant - Kies en Kies 3. Het gebruik van deze of gene versie wordt bepaald door het besturingssysteem van uw smartphone. Download Kies 3 als u een Galaxy S3, Galaxy Note III en nieuwere telefoon gebruikt met Android 4.3 en hoger. Voor de rest van de toestellen is de standaard Samsung Kies voldoende.

Stap 2

Installeer de applicatie op uw computer met behulp van het gedownloade installatiebestand, volgens de instructies op het scherm. Na het voltooien van de procedure, start u het programma en sluit u uw apparaat aan via de USB-kabel die bij het apparaat wordt geleverd.

Stap 3

Nadat het apparaat is aangesloten, installeert het programma automatisch alle benodigde stuurprogramma's en biedt het de nodige software-updates. Klik op "Bijwerken" als er een dialoogvenster op het scherm verschijnt waarin wordt aangeboden om het telefoonsysteem bij te werken naar een nieuwe versie.

Stap 4

Na het voltooien van de bewerking hebt u toegang tot de functies voor het beheren van de gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld gegevens synchroniseren door op het item "Contacten" in het linkerdeelvenster van het programma te klikken. Klik daarna op het menu "Synchronisatie" en selecteer Outlook in de lijst die verschijnt. Het telefoonboek van de smartphone wordt gesynchroniseerd met het gedeelte "Contacten" van Outlook en kan ook worden hersteld via dit menu met de optie "Herstellen".

Stap 5

Om uw contacten te synchroniseren, gaat u naar het tabblad "Synchroniseren" - "Muziek synchroniseren". Selecteer de afspeellijst die u wilt toevoegen en klik vervolgens op de bijbehorende knop om de bewerking te starten. Als u klaar bent, kunt u de bestanden controleren die naar uw computer en telefoon zijn gekopieerd.

Stap 6

Om een back-up van uw gegevens te maken, gaat u naar het tabblad Back-up van uw apparaat en selecteert u de items die u wilt behouden. Met deze optie kunt u de benodigde gegevens herstellen als u deze verliest tijdens het gebruik van het apparaat. Nadat u de gewenste items hebt geselecteerd, klikt u op "Back-up" en wacht u tot de bewerking is voltooid.

Aanbevolen: