Hoe De IPhone Met De Computer Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Met De Computer Te Synchroniseren
Hoe De IPhone Met De Computer Te Synchroniseren

Video: Hoe De IPhone Met De Computer Te Synchroniseren

Video: Hoe De IPhone Met De Computer Te Synchroniseren
Video: How To Connect iPhone with computer 2024, Mei
Anonim

iPhone is een merklijn van mobiele apparaten van Apple. Vanwege het feit dat het vlaggenschipbesturingssysteem iOS is gesloten, kan de iPhone niet zoals een USB-stick op de computer worden aangesloten. De computer herkent de smartphone als een digitale camera en staat het uploaden van bestanden van de computer naar het telefoongeheugen niet toe.

Hoe de iPhone met de computer te synchroniseren
Hoe de iPhone met de computer te synchroniseren

Noodzakelijk

Apple iTunes-software

instructies:

Stap 1

Om Apple-producten, waaronder iPad, iPod en iPhone, te synchroniseren, hebt u speciale iTunes-software nodig. Dit is een multifunctioneel programma van Apple, een hulpprogramma voor het synchroniseren van apparaten, een shell voor de iTunes- en AppStore-onlinewinkels en een multimediaspeler.

U kunt iTunes gratis downloaden op de officiële website van het bedrijf: https://www.apple.com/ru/itunes/. Nadat u het installatiebestand hebt gedownload, installeert u het programma op uw pc of Mac en start u de iTunes-snelkoppeling op uw bureaublad

Stap 2

Nadat het programma is gestart, steekt u de kabel van de iPhone in de USB-poort en steekt u het andere uiteinde van de kabel in de smartphone, terwijl de smartphone in de stand-bymodus moet staan - alle applicaties moeten erop zijn uitgeschakeld.

Stap 3

Een paar seconden nadat je je telefoon op je computer hebt aangesloten, begint iTunes met het synchroniseren van je iPhone. Dit wordt op het iPhone-scherm gemarkeerd met de woorden "Bezig met synchroniseren". Koppel de USB-kabel niet los van uw computer of telefoon terwijl deze actief is. Als u de synchronisatie dringend moet beëindigen, trekt u tijdens de synchronisatie aan de "Annuleren"-pijl onderaan uw smartphonescherm. Dit biedt bescherming tegen gegevensverlies.

Aanbevolen: