Hoe IPhone Met Outlook Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe IPhone Met Outlook Te Synchroniseren
Hoe IPhone Met Outlook Te Synchroniseren

Video: Hoe IPhone Met Outlook Te Synchroniseren

Video: Hoe IPhone Met Outlook Te Synchroniseren
Video: How to Sync iPhone with Outlook 2024, Mei
Anonim

De iPhone is een multifunctioneel apparaat dat synchronisatie met sommige computerprogramma's ondersteunt. U kunt bijvoorbeeld uw contacten uit Outlook importeren om het ingebouwde e-mailprogramma van het apparaat aan te passen. Deze handeling voorkomt dat u de benodigde e-mailadressen kwijtraakt die u op uw computer opslaat.

Hoe iPhone met Outlook te synchroniseren
Hoe iPhone met Outlook te synchroniseren

instructies:

Stap 1

Om Microsoft Outlook met iPhone te synchroniseren, moet u eerst contacten uit het programma importeren in vcf-indeling. Open hiervoor het menu "Start" - "Alle programma's" - Microsoft Office - Microsoft Outlook. Ga naar het tabblad "Contacten", dat zich in de linkerbenedenhoek van het hoofdvenster van het programma bevindt.

Stap 2

Selecteer het contact dat u met de iPhone wilt synchroniseren en klik op de knop "Bestand". Klik op "Opslaan als" en geef de locatie op om het bestand op te slaan. Het is raadzaam om een map op te geven waarvan u de locatie handmatig kunt opgeven. Maak bijvoorbeeld een tijdelijke map aan in de root van uw lokale station C. Open hiervoor Start - Computer - Lokaal station C: / en maak een map met de opgegeven naam. Herhaal de opslagbewerking met elk contact dat u aan de gegevens van uw apparaat wilt toevoegen.

Stap 3

Nadat u alle gegevens hebt geïmporteerd, start u de opdrachtregel. Om dit te doen, kunt u de "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Opdrachtregel" gebruiken. U kunt ook cmd invoeren in de zoekbalk van het Startmenu. Voer in het venster dat verschijnt de query c: / temp in en druk op Enter.

Stap 4

Voer na het voltooien van de bewerking de volgende vraag in:

Kopieer / a *.vcf c: / contacten.vcf

Met deze bewerking kunt u een apart bestand maken met alle adressen die uit Outlook zijn geïmporteerd. Alle contacten worden nu in één document opgeslagen en bevinden zich in de hoofdmap "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:".

Stap 5

Ga naar je mailbox en maak een conceptbrief, voeg het bestand dat je zojuist hebt gemaakt als bijlage toe.

Stap 6

Voeg uw mailbox toe via het iPhone-instellingenmenu-item "Instellingen" - "Mail, Adressen, Kalenders". Selecteer in de lijst die verschijnt "Toevoegen" en geef de instellingen op voor toegang tot uw e-mailadres.

Stap 7

Nadat u de mailbox op het apparaat hebt opgegeven, gaat u naar het programma Mail en downloadt u de bijlage van de brief die u in de conceptbrief hebt gemaakt. Nadat het bestand is geüpload, ziet u de optie om de daarin gespecificeerde contacten toe te voegen. Klik op Alle contacten toevoegen. Gegevenssynchronisatiebewerking voltooid.

Aanbevolen: