Hoe De IPhone Op Meerdere Computers Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Op Meerdere Computers Te Synchroniseren
Hoe De IPhone Op Meerdere Computers Te Synchroniseren

Video: Hoe De IPhone Op Meerdere Computers Te Synchroniseren

Video: Hoe De IPhone Op Meerdere Computers Te Synchroniseren
Video: Backup multiple iPhones to one Computer! [2019] [4K] 2024, Mei
Anonim

Standaard kan de iPhone slechts met één iTunes-bibliotheek synchroniseren. Na het uitvoeren van de jailbreak-bewerking wordt deze functie beschikbaar bij gebruik van het programma SwapTunes. Voor andere gebruikers wordt de door Andrew Grant voorgestelde methode aanbevolen.

Hoe de iPhone op meerdere computers te synchroniseren
Hoe de iPhone op meerdere computers te synchroniseren

Noodzakelijk

  • - UltraEdit (voor OS Windows);
  • - HexEdit (voor Mac OS).

instructies:

Stap 1

Bij een poging om de iPhone te synchroniseren met de bibliotheek van de tweede computer, zal de gebruiker een bericht ontvangen waarin staat dat het mobiele apparaat al is gesynchroniseerd met een andere bibliotheek en een voorstel om de geselecteerde actie te annuleren of de bestaande bibliotheek te verwijderen.

Stap 2

Start de teksteditor-applicatie op de primaire computer waarmee het mobiele apparaat is gesynchroniseerd en open het bestand met de naam iTunes Music Library.xml daarin, dat zich in de map drive_name: / My Music / iTunes bevindt. Definieer een string met een waarde

Bibliotheek Persistent ID

en zoek de numerieke waarde voor de permanente iTunes-ID. Maak een kopie van het gevonden item.

Stap 3

Herhaal dezelfde stappen op de tweede computer om de bibliotheek te synchroniseren met de iPhone en vervang de gevonden identifier door de opgeslagen, maar verwijder deze niet, maar bewaar hem op een handige plaats. Sla uw wijzigingen op en sluit het bewerkte bestand.

Stap 4

Gebruik UltraEdit (voor Windows OS) / HexEdit (voor Mac OS) om het bestand iTunes Music Library.itl op een tweede computer te openen. Merk op dat dit bestand geen extensie heeft op OS Macintosh. Open het menu Bewerken in het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en geef de opdracht Vervangen op. Zorg ervoor dat het vakje Hex is aangevinkt en voer de opgeslagen iTunes-ID van de tweede secundaire computer in de regel Zoeken in. Voer de waarde van de opgeslagen iTunes-ID van de primaire computer in de regel Vervangen door in en bevestig uw keuze door op de knop Alles vervangen te klikken.

Stap 5

Sla uw wijzigingen op en sluit het gewijzigde bestand. Sluit uw iPhone aan op een tweede computer en voer de synchronisatiebewerking uit door de optie Handmatig muziek en video beheren te selecteren.

Stap 6

Om apps, foto's en agenda's te synchroniseren, gebruikt u de optie om de tweede computer te autoriseren met uw Apple ID-account en volgt u de standaardprocedure.

Aanbevolen: