Hoe Een Converter In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Converter In Te Stellen
Hoe Een Converter In Te Stellen

Video: Hoe Een Converter In Te Stellen

Video: Hoe Een Converter In Te Stellen
Video: Повышающие (Boost) и понижающие (Buck) преобразователи: Силовая Электроника 2024, Mei
Anonim

Als u een video opnieuw moet formatteren, is de converter gewoon onvervangbaar. Verbeter de kwaliteit, verklein de grootte, pas de mogelijkheden van de speler aan. Dit alles ligt binnen de kracht van zo'n relatief eenvoudig te gebruiken programma.

Hoe een converter in te stellen
Hoe een converter in te stellen

instructies:

Stap 1

Download een video-omzetter van internet. De meest populaire zijn versies van Nero en Genius. Ze zijn vrij eenvoudig te bedienen en hebben een zeer breed scala aan mogelijkheden. Voer het installatieprogramma van de toepassing uit. Ga akkoord met de vereisten van de licentieovereenkomst.

Stap 2

Selecteer een map. Als u geen geavanceerde functies nodig heeft, selecteert u het item "Standaardpakket". Dit betekent dat sommige programmacomponenten niet worden geïnstalleerd omdat ze niet bijzonder noodzakelijk zijn. Wacht tot de installatie is voltooid. Start uw pc opnieuw op.

Stap 3

Zoek het programmapictogram op uw bureaublad. Als het daar niet automatisch is gemaakt, gaat u naar de map die u als installatielocatie hebt gekozen. Dubbelklik op de snelkoppeling om te starten en configureer vervolgens de converter. Met dit programma kun je niet alleen het formaat wijzigen, maar ook de video bekijken.

Stap 4

Ga op de werkbalk naar het tabblad "Weergave". Voeg "Active Monitor" toe aan het werkveld van het programma. Het bevindt zich in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Terwijl u de video converteert, kunt u deze nu bekijken.

Stap 5

Stel het formaat in dat u het meest zult gebruiken. Zoek twee regels onderaan het programmavenster. De ene bevat het adres van de map waarin de geconverteerde video wordt opgeslagen, de andere - het formaat waarin de conversie zal plaatsvinden. Vouw de lijst met beschikbare indelingen uit. Het is geordend en duidelijk gegroepeerd.

Stap 6

Selecteer het gewenste formaat, klik er één keer op met de linkermuisknop. Daarna ziet u hoe het op de regel wordt vermeld zoals gebruikt. U kunt het altijd wijzigen als dat nodig is. Upload meerdere bestanden naar de video-omzetter. Dit kan via de geopende map of door de benodigde bestanden naar het programmavenster te slepen en neer te zetten. Begin met converteren. Als het wijzigen van het huidige videoformaat naar het vereiste formaat niet mogelijk is, selecteer dan een ander formaat dat ook aan uw eisen voldoet.

Aanbevolen: