Wanneer De Nieuwe Amazon-smartphone Arriveert

Wanneer De Nieuwe Amazon-smartphone Arriveert
Wanneer De Nieuwe Amazon-smartphone Arriveert

Video: Wanneer De Nieuwe Amazon-smartphone Arriveert

Video: Wanneer De Nieuwe Amazon-smartphone Arriveert
Video: Amazing Smartphones Offers on Amazon Prime Day - 26 & 27 July 2021 2024, April
Anonim

Internetbedrijf Amazon is van plan zijn aanwezigheid op de mobiele markt uit te breiden. De nieuwe smartphone zal eerder in de verkoop gaan dan analisten hadden voorspeld en zal de productlijn voortzetten, waaronder tablets en e-bookreaders.

Wanneer de nieuwe Amazon-smartphone arriveert
Wanneer de nieuwe Amazon-smartphone arriveert

Amazon Corporation is een van de grootste internetbedrijven. De release van nieuwe items onder het gelijknamige merk zal voor het einde van 2012 plaatsvinden. Tegelijkertijd belooft het bedrijf een volwaardige communicator te presenteren in plaats van een budgetmodel, dat kan concurreren met de huidige vlaggenschepen van HTC, Samsung en andere bekende fabrikanten.

Voor de basis van het toekomstige apparaat neemt Amazon een quad-core mobiele processor met een derde generatie NVIDIA Tegra grafische versneller. Dit is echter niet de uiteindelijke keuze. Mogelijk gaat Amazon de voorkeur geven aan de nieuwe quad-core Qualcomm Snapdragon S4. Volgens de resultaten van verschillende tests bleek deze processor behoorlijk productief te zijn.

Als platform voor de communicator, maar ook voor een tablet van Amazon, zal het Android-besturingssysteem worden gebruikt. Van de kant van de internetgigant Google, die de rechten op dit besturingssysteem bezit, is echter nog geen bevestiging van deze informatie ontvangen.

Amazon heeft alle kans om een deel van de smartphonemarkt te veroveren, net als bij tabletcomputers. De Kindle Fire-tablet die ze maakte, met de perfecte combinatie van kwaliteit en prijs, maakte indruk. In korte tijd heeft dit product het bedrijf miljoenen dollars opgeleverd. Dit jaar brengt Amazon nog een aantal modificaties van het tablet-apparaat uit, die eind 2012 zullen worden aangekondigd.

De nieuwe Amazon-gadget zal tegen kostprijs worden verkocht (de prijs mag niet hoger zijn dan $ 170), aangezien het doel van het bedrijf in dit project niet is om terrein te verliezen in de concurrentie met Google en Apple en om geld te verdienen met inhoud. Aangenomen wordt dat de smartphone reclame zal maken voor Amazon-producten zoals bijvoorbeeld een muziekdienst, e-books, films. Het is ook mogelijk dat het een aanvulling wordt op de Kindle Fire.

Aanbevolen: