Wanneer De IPhone 5 Arriveert

Wanneer De IPhone 5 Arriveert
Wanneer De IPhone 5 Arriveert

Video: Wanneer De IPhone 5 Arriveert

Video: Wanneer De IPhone 5 Arriveert
Video: iPhone 5: обзор от keddr.com (ответы на часто задаваемые вопросы) 2024, Mei
Anonim

Een van de meest trendy gadgets, de iPhone 5, komt in 2012 uit. Dit is waarschijnlijk het meest verwachte evenement in de elektronica-industrie dit jaar. Vertegenwoordigers van Apple hebben de exacte timing van de release van het nieuwe product niet genoemd, maar volgens veronderstellingen en aankondigingen zou het een van de zomermaanden of het begin van de herfst moeten zijn.

Wanneer de iPhone 5 arriveert
Wanneer de iPhone 5 arriveert

Als je kijkt naar de statistieken van internetverzoeken en erachter komt waar fans van nieuwe producten op het gebied van elektronica het over hebben op de forums, dan zal ongetwijfeld de discussie over de iPhone 5 op de eerste plaats van deze beoordeling staan. Wanneer de iPhone 5 uitkomt, hoe deze eruit zal zien en wat erin zal veranderen - deze vragen zijn zelfs van belang voor degenen die ver verwijderd zijn van Apple-producten en geen nieuw technisch apparaat gaan kopen.

Zoals het spreekwoord zegt, de aarde zit vol met geruchten, en nu verschijnen er op het netwerk veel aankondigingen van nieuwe functies en veranderingen die aanwezig zouden moeten zijn in de iPhone 5. Iemand uploadt foto's van prototypes en modellen van de iPhone 5, verkregen in allerlei manieren. De opwinding voor de release van deze mobiele telefoon is vergelijkbaar met de anticipatie van de beste en duurste automodellen.

Een van de meest opwindende onderwerpen voor wie uitkijkt naar de iPhone 5 is de schermgrootte. Het scherm zou veel groter zijn. Apple installeert relatief kleine schermen in zijn mobiele apparaten, terwijl concurrenten smartphones aanbieden met veel groter schermvastgoed. Het is redelijk om aan te nemen dat de iPhone 5 ook met een groter scherm zal komen, een reeks geruchten bevestigt dit. Sommige nieuwsuitzendingen, die bekend staan als de eersten die de details van allerlei technische innovaties kennen, beweren dat de schermgrootte van het nieuwe iPhone-model 4,08 inch zal zijn en de resolutie 1316 x 640 pixels zal bereiken. De breedte wordt dus niet groter, maar de lengte wel.

Ook wordt verwacht dat het nieuwe product zal worden uitgerust met een camera die HD-video kan opnemen met een hoge resolutie, 720 pixels.

Het besturingssysteem op de nieuwe iPhone 5 zal ook nieuw zijn, wellicht kan het werken op eerdere versies van dit toestel. Een strakke integratie van de telefoonfuncties met het sociale netwerk Facebook wordt verwacht.

Volgens de laatste informatie van verschillende instanties is de release van de iPhone 5 uitgesteld tot de herfst, in de zomer moet je niet wachten op het verschijnen van nieuwe items. In het verleden heeft Apple herhaaldelijk verklaard dat de gadget in de zomer zal worden uitgebracht en zo snel mogelijk na de releasedatum te koop zal zijn.

Aanbevolen: