Wanneer Verschijnt De Nieuwe Polaroid?

Wanneer Verschijnt De Nieuwe Polaroid?
Wanneer Verschijnt De Nieuwe Polaroid?

Video: Wanneer Verschijnt De Nieuwe Polaroid?

Video: Wanneer Verschijnt De Nieuwe Polaroid?
Video: Polaroid Now Instant Film Camera Review 2024, Mei
Anonim

Polaroid staat al sinds het midden van de 20e eeuw bekend om zijn producten. Toen kwamen er voor het eerst unieke camera's op de markt die in staat waren om direct na het fotograferen een afgewerkte foto te maken. Aan het begin van deze eeuw verloor het bedrijf zijn positie tegen de achtergrond van fabrikanten van digitale apparatuur. Wel zou er binnenkort een nieuwe camera van dit bekende merk moeten verschijnen.

Wanneer verschijnt de nieuwe Polaroid?
Wanneer verschijnt de nieuwe Polaroid?

Alles wat nieuw is, is oud vergeten. Dit bekende gezegde werd gebruikt door de fabrikanten van de onlangs gepresenteerde Polaroid Z2300 camera. De machine, die de voltooide foto direct na het fotograferen kan afdrukken, is in retrostijl gemaakt. De camera heeft een 10 megapixel sensor. De ingebouwde fotografische printer maakt het mogelijk om 2x3-inch foto's af te drukken met behulp van de zogenaamde Zink-technologie - printen zonder het gebruik van inkt.

Dit product maakt gebruik van watervast papier om vlekken te weerstaan. Het bevat kleine kristallen die bij verhitting veranderen in stippen van verschillende kleuren. Uit de gele, magenta en cyaan stippen wordt een minuut na het fotograferen een foto van hoge kwaliteit verkregen. De foto zelf lijkt qua uiterlijk op de vorige Polaroid-opnamen, alleen in liggend formaat.

De journalisten die erin slaagden de Polaroid Z2300 te testen, merkten het gebrek aan focus op de camera op, wat de kwaliteit van het toekomstige beeld alleen maar kan beïnvloeden. Dit nadeel wordt gecompenseerd door verhoogde functionaliteit - de camera is uitgerust met een videofunctie met hoge resolutie. Naast de mogelijkheid om direct ter plaatse foto's af te drukken, beschikt de camera over een groot geheugen waarmee je tot enkele honderden afbeeldingen kunt opslaan. Het LCD-scherm maakt het mogelijk om de voltooide afbeeldingen te bekijken en in aparte mappen te plaatsen.

De geschatte kosten van de camera in de Verenigde Staten zijn $ 160, een pakket van vijftig papieren kaarten kost ongeveer $ 25. Het is ook de bedoeling om vervolgens het loslaten van papier onder de knie te krijgen, dat na het fotograferen op de gewenste plaats kan worden geplakt. Het bedrijf verwacht het nieuwe product op 15 augustus 2012 te verkopen. Geïnteresseerden kunnen op de Polaroid website alvast kennis maken met het uiterlijk en de technische kenmerken van de Z2300.

Aanbevolen: