OnePlus 5T: Beoordeling, Prijs, Functies

Inhoudsopgave:

OnePlus 5T: Beoordeling, Prijs, Functies
OnePlus 5T: Beoordeling, Prijs, Functies

Video: OnePlus 5T: Beoordeling, Prijs, Functies

Video: OnePlus 5T: Beoordeling, Prijs, Functies
Video: Обзор OnePlus 5T в 2021 году - все еще крутой смартфон? 2024, Mei
Anonim

OnePlus is in 2013 opgericht in China. Het belangrijkste product zijn mobiele telefoons, en het belangrijkste idee is om klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een lagere prijs dan concurrenten.

Oneplus
Oneplus

Het telefoonaanbod van oneplus is niet zo breed als dat van andere fabrikanten. Maar door de verhouding tussen prijs en kwaliteit vindt elk van hun apparaten zijn kenners. En juist om deze reden kon het OnePlus 5T-model in de top tien smartphones van 2017 staan. Laat in de allerlaatste, tiende plaats, maar een van de meest bekende merken: Apple, LG, Samsung, Huawei.

Specificaties, overzicht

OnePlus 5T draait op het besturingssysteem Android 7.1. Het lichaam is gemaakt van aluminium. Verkrijgbaar in drie kleuren: klassiek zwart, wit en felrood. Het display is groot met een diagonaal van 6,01 inch AMOLED-type met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels en een beeldverhouding van 18 tot 9.

De telefoon maakt gebruik van een state-of-the-art acht-core processor, vervaardigd met een geavanceerde tien nanometer technologie met een kloksnelheid van 2450 megahertz Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998. De graphics worden ondersteund door een Qualcomm Adreno 540-chip met een kloksnelheid van 710 megahertz. De smartphone heeft de mogelijkheid om afwisselend twee simkaarten zoals Nano-sim te gebruiken. Het apparaat kan werken in netwerken van de nieuwste generatie mobiele communicatie 4, 5 G.

De gadget is uitgerust met uitstekende camera's. Er zijn er drie: twee hoofd- en één voorkant. De hoofdcamera's zijn 16 en 20 megapixels, de voorste is 16 megapixels. Er worden matrices van Sony gebruikt: Sony IMX398 Exmor R en Sony IMX371 Exmor RS. De fotoresolutie van de achteruitrijcamera is mogelijk tot 5963 bij 3354 pixels, en de voorste - tot 5333 bij 3000 pixels. Alle drie zijn in staat om high-definition video te maken. De hoofdcamera heeft een enorm aantal functies en instellingen. Sommigen van hen zijn: autofocus, autofocus met fasedetectie (voor hoogwaardige opnamen van bewegende objecten), gezichtsdetectie, panoramische opnamen, zoeker en andere.

De smartphone is uitgerust met een 3300 mAh lithium-polymeer batterij met snelladende Dashcharge. De oplaadconnector wordt gebruikt door USB Type-C door de USB 2.0-standaard. Naast de hoofdfuncties heeft de smartphone nog veel meer: een gezichtsscanner, een vingerafdrukscanner, een versnellingsmeter, een gyroscoop, een magnetometer, een stappenteller, nabijheid, rotatie, oriëntatie, omgevingslichtsensoren en zelfs een Hall-sensor.

Met alle voordelen zal dit apparaat misschien niet geliefd zijn bij degenen die zich zorgen maken over de effecten van elektromagnetische straling op het menselijk lichaam, aangezien het SAR-niveau vrij hoog is: 1,68 watt per kilogram, terwijl het toegestane niveau voor de Europese Unie 2 is W / kg, en voor de Verenigde Staten - 1,6 W / kg. Deze smartphone is verkrijgbaar in twee versies: met een intern geheugen van 128 GB en 8 GB RAM en met een intern geheugen van 64 GB en 6 GB RAM.

Releasedatum, prijs, recensies

De kosten van het apparaat zijn afhankelijk van de hoeveelheid geheugen. Momenteel kan in Rusland een smartphone worden gekocht voor 30-35 duizend roebel met 6 GB RAM en voor 32-44 duizend roebel met 8 GB RAM. De Svyaznoy-winkel biedt aan om dit apparaat in Moskou te kopen voor 29.999 roebel. en 31.990 roebel. respectievelijk. Op de aliexpress-website is de gadget goedkoper - van 23 tot 24 en een half duizend roebel voor een apparaat met ingebouwd geheugen van 128 GB. Hoogstwaarschijnlijk zal het in prijs dalen na de release van zijn opvolger - OnePlus 6.

De presentatie van OnePlus 5T vond plaats op 16 november 2017, hoewel de officiële aankondiging van het model gepland was voor de 5e. Maar de discussie over de gadget gaat nu verder, na anderhalf jaar sinds de start van de verkoop.

Haar klanten delen hun indrukken en schrijven beoordelingen. Opgemerkt moet worden dat de meeste beoordelingen positief zijn, omdat het apparaat echt goed en goedkoper is dan telefoons met vergelijkbare functionaliteit van andere bekende merken. De eigenaren merken op hoge prestaties, lange batterijduur, grote geheugencapaciteit, snel opladen. Onder de tekortkomingen wijzen velen op de onvoldoende goede kwaliteit van foto's: bij fel licht zijn de foto's helder, maar er is veel ruis in de schemering.

Kieskeurige gebruikers vinden fouten in de kleine dingen. Ze zijn dissonant met een ronde vingerafdrukscanner en een vierkant logo ernaast. Maar dergelijke muggenzifterij doet niets af aan de verdiensten van het Chinese bedrijf, dat probeert moderne apparaten van hoge kwaliteit te produceren tegen een betaalbare prijs.

Aanbevolen: