AGM Smartphones: Overzicht, Specificaties

Inhoudsopgave:

AGM Smartphones: Overzicht, Specificaties
AGM Smartphones: Overzicht, Specificaties

Video: AGM Smartphones: Overzicht, Specificaties

Video: AGM Smartphones: Overzicht, Specificaties
Video: AGM M7 - ПОПЫТКА уничтожить смартфон!💪 Обзор и краш тест AGM M7. 2024, Mei
Anonim

Robuuste smartphones zijn een apart onderdeel van mobiele technologie waarin schokbestendige gadgets met zwakke vulling het vaakst worden aangeboden. AGM, die een eigen kijk heeft op de productie van telefoons, wordt gezien als een opvallende vertegenwoordiger van deze richting. In haar arsenaal zijn er betrouwbare apparaten met behoorlijke parameters.

AVA
AVA

AVA A8

De AGM A8-telefoon heeft een IP68-beschermingsgraad (beschermd tegen water en stof) en is schok- en valbestendig, wat het uiterlijk aanzienlijk heeft beïnvloed. Een smartphone die zware tests kan doorstaan.

Voor een robuust apparaat heeft de agm-smartphone een redelijk goede camera die 13 MP-afbeeldingen kan maken. Bovendien biedt de aanwezigheid van extra instellingen geweldige creatieve mogelijkheden. Met de camera-applicatie kunt u de sluitertijd, het diafragma, de witbalans en andere parameters handmatig instellen.

AVA A8, aangekondigd in januari 2017. Het verschilt van zijn "mini"-soorten als de hemel van de aarde: 5-inch HD-scherm, krachtige batterij, grote hoeveelheid geheugen, frisse 7e Android, 13-megapixelcamera.

De AGM A8 smartphone is gebaseerd op de Qualcomm Snapdragon 410 (MSM8916) chipset, heeft 3GB RAM, 32GB interne opslag en een 720 x 1280 scherm.

Positieve kanten:

  • Geheugenuitbreiding mogelijk
  • Er is een 3,5 mm-aansluiting voor headset en hoofdtelefoon
  • Fatsoenlijke batterijcapaciteit (4050mAh)
  • IP68 water- en stofbestendig

minpuntjes:

  • Lage pixeldichtheid voor dit schermformaat (294 ppi)
  • Single-band wifi (alleen 2,4 GHz)
  • Geen vingerafdrukscanner

AVA A9

De A9 is een telefoon uit het middensegment waarbij het belangrijkste kenmerk geluid is. Het toestel heeft 4 speakers van JBL tegelijk, die volgens de fabrikant 103 dB kunnen produceren. In tegenstelling tot oudere glazen telefoons kreeg het apparaat een behuizing gemaakt van een speciaal type polyethyleen met inzetstukken van vliegtuigaluminium. De gadget is traditioneel niet bang voor stof, water, vuil, schokken en kan werken bij temperaturen van -30 tot 60 graden Celsius.

Qua prestaties gebruikt het nieuwe product niet de krachtigste chipset, maar met de voorgestelde geheugenopties zal het voldoende zijn voor veel standaardtaken die geen games op hoge instellingen bevatten, maar een hoge FPS bieden met minimale gamevereisten. De gadget heeft een ruime batterij met ondersteuning voor Quick Charge 3. Een ander verschil met oudere apparaten is de IPS-matrix, die niet als een nadeel kan worden beschouwd, omdat deze qua mogelijkheden niet veel onderdoet voor de eminente AMOLED-schermen.

De camera in de telefoon verwerkt overdag snapshots en video's, de module wordt geleverd door Sony. Naast al het andere is er NFC, BeiDou, GPS, Glonass.

AGM X3

De X3 is uw ideale metgezel omdat hij is uitgerust met een hoogwaardige camera met drie sensoren. Aan de achterkant bevindt zich een 24 MP CMOS-hoofdcamera en een 12 MP secundaire camera. Samen bieden ze uitstekende prestaties vergelijkbaar met een DSLR-camera. Voor selfie-liefhebbers wordt de smartphone geleverd met een 20MP-camera.

AGM X3 ondersteunt een breed scala aan GSM-, CDMA- en LTE-netwerken, dus u zou in geen enkel ontwikkeld land ter wereld problemen moeten ondervinden.

De smartphone maakt gebruik van WiFi, Bluetooth 5.0, NFC en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting om verbinding te maken met netwerken en te koppelen met andere apparaten. Het heeft ook een USB 2.0 Type-C-poort om op te laden.

Positieve kanten:

  • Lichtgewicht en stijlvol ontwerp
  • Krachtige Snapdragon 845-processor
  • Geweldige camera
  • Krachtige batterij
  • Nieuwste Android-versie

minpuntjes:

Aanbevolen: