Fly Smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen

Inhoudsopgave:

Fly Smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen
Fly Smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen
Anonim

Smartphones, iPhones en andere moderne technologie zijn een integraal onderdeel geworden van het leven van bijna ieder van ons. Ze zijn onmisbare helpers geworden voor alle lagen van de bevolking: zowel voor zakenlieden en gewone arbeiders, als voor huisvrouwen en zelfs gepensioneerden.

Fly smartphones: overzicht, belangrijkste modellen, prijzen
Fly smartphones: overzicht, belangrijkste modellen, prijzen

Smartphone - luxe of communicatiemiddel

Voor sommigen is een mobiele telefoon gewoon een manier om altijd in contact te zijn met hun familie en vrienden, maar voor anderen is het een andere reden om zich te laten gelden voor collega's en vrienden. En als vroeger de keuze voor een geschikte telefoon beperkt was tot letterlijk een paar modellen, kun je nu in de war raken als je aan de balie van een mobiele telefoonwinkel staat. Daarom moet u, voordat u deze of gene gadget aanschaft, uitzoeken welk doel u nastreeft en welke functies u nodig heeft, en welke helemaal niet nuttig zijn, om niet te veel te betalen voor nutteloze toeters en bellen.

De meest populaire modellen van fly-smartphones: belangrijkste kenmerken en prijzen

De line-up van fly-smartphones, zoals die van andere fabrikanten, kan voorwaardelijk worden onderverdeeld in 3 categorieën: goedkoop (tot 10 duizend roebel), medium (van 10 duizend tot 20 duizend roebel) en premiumklasse (meer dan 20 duizend roebel).. wrijven.). Volgens statistieken van de afgelopen 2-3 jaar is het deze smartphonefabrikant die de meest gewaardeerde modellen heeft in de categorie "goedkoop".

Fly FS518 Cirrus 13-smartphone

De gemiddelde prijs van dit model varieert binnen 5, 8 duizend roebel. De smartphone is gebaseerd op het Android 7.0-platform met ondersteuning voor 2 simkaarten, ingebouwde 13 megapixel camera met autofocus, 16 GB geheugen, 2 GB RAM, 5 scherm met 1920*1080 resolutie, 2400 mAh batterij, 3G, 4G ondersteuning LTE, LTE-A, Wi-Fi, Bluetooth, GPS. Over het algemeen heeft dit smartphonemodel een uitstekend ontwerp, een scherm van hoge kwaliteit, een goede autofocuscamera, waardoor je behoorlijk goede foto's kunt maken, en een compact formaat 144 * 70, 6 * 8, 3 mm, en het gewicht is 137 g. De nadelen kunnen alleen worden toegeschreven aan een niet erg krachtige batterij, omdat je bij frequent gebruik van de telefoon overdag tegen de avond misschien een oplader nodig hebt.

Fly Life compacte 4G-smartphone

Een recenter model, vergeleken met het vorige, waarvan de gemiddelde prijs varieert van 4 tot 4, 7 duizend roebel. Bijgewerkt Android 8.1-platform, ondersteuning voor 2 simkaarten, 5 scherm met een resolutie van 960 * 480, 8 GB geheugen, 1 GB RAM, ondersteuning voor 3G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS. Vergeleken met Fly FS518 De Cirrus 13 heeft een krachtigere 2100 mAh-batterij, maar de camera is van mindere kwaliteit - slechts 8 megapixels. Samenvattend kunnen we zeggen dat dit qua prijs-kwaliteitverhouding een zeer goed model is, aangezien de fabrikant het maximale eruit heeft geperst van de smartphone voor het genoemde budget Overigens is een van de belangrijke voordelen van gebruikers de snelheid van internet.

Fly Power Plus 3-smartphone

De prijsklasse van dit model is 5, 1 - 5, 9 duizend roebel. Gebaseerd op Android 7.0-platform met ondersteuning voor 2 simkaarten, 8 GB geheugen, 1 GB RAM, ingebouwde 8 megapixel camera met autofocus. Fly Power Plus 3 is een groter en zwaarder model met afmetingen van 71,6 * 149 * 10,5 mm, een gewicht van 177 g en een scherm van 5,45 met een resolutie van 960 * 480. Een groot pluspunt is een ruime 4000 mAh-batterij en een hoge kwaliteit LTE-internet.

Fly FS459 Nimbus 16-smartphone

U kunt de eigenaar worden van de Fly FS459 Nimbus 16-smartphone voor 4-4,5 duizend roebel. Dit model heeft een Android 7.0-platform, ondersteunt het gelijktijdig gebruik van 2 simkaarten, 3G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, heeft een klein 4,5-inch scherm met een resolutie van 854 * 480, een ingebouwde 5 megapixel camera en een batterij 1800 mAh; 8 GB geheugen en 1 GB RAM; klassieke koffer met een gewicht van 153 g en afmetingen van 66, 5 * 133 * 10, 9 mm Dit, zou je kunnen zeggen, niet erg geavanceerd model in vergelijking met de vorige zullen vooral geschikt zijn voor pretentieloze gebruikers of beginners.

Tip: om niet teleurgesteld te zijn in je keuze en om geen nep van lage kwaliteit te kopen, is het aan te raden om alle fly-smartphones op de officiële website of bij vertrouwde dealers te kopen.

Aanbevolen: