Lenovo ZUK Z2: Overzicht, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Lenovo ZUK Z2: Overzicht, Specificaties, Prijs
Lenovo ZUK Z2: Overzicht, Specificaties, Prijs

Video: Lenovo ZUK Z2: Overzicht, Specificaties, Prijs

Video: Lenovo ZUK Z2: Overzicht, Specificaties, Prijs
Video: Lenovo Zuk Z2 полный обзор игрового смартфона с Snapdragon 820 за 177$! | review 2024, Mei
Anonim

De Lenovo ZUK Z2-smartphone is een budgetmodel met vlaggenschipeigenschappen. Het toestel heeft een hoogwaardige processor, een goede camera en een zeer hoge autonomie.

Lenovo ZUK Z2
Lenovo ZUK Z2

Het bekende bedrijf Lenovo presenteerde de Lenovo ZUK Z2-smartphone van zijn Zuk-divisie. Een onderscheidend kenmerk van dit mobiele apparaat is dat het een vrij lage prijs heeft in aanwezigheid van vlaggenschipkenmerken. Maar niet elk vlaggenschipmodel kan bogen op een volledig redelijk prijskaartje en echt opmerkelijke technische gegevens. "Kever" heeft in dit opzicht zijn kleine revolutie gemaakt en bewijst dat niet altijd het beste ook erg duur hoeft te zijn.

Externe smartphonegegevens

Dit telefoonmodel heeft een vierkante vorm. De fabrikant stapte af van gestroomlijnde vormen en introduceerde een brute, baksteenachtige gadget. Hij deed iemand denken aan de beroemde iPhone 5S, die ook ruwe vierkante randen had. Nu is een dergelijk formulier uiterst zelden te vinden bij fabrikanten van moderne mobiele apparaten. En het was dit moment dat lenovo op de een of andere manier meer in trek maakte. Het metaal en kunststof van het model zijn vervangen door glasvezel en glas. Dit maakte de telefoon kwetsbaarder en onpraktischer. Omdat bij het vallen scheuren en schilfers waarschijnlijk zijn. Maar het ontwerp won veel. En de tactiele sensaties zijn aangenamer geworden.

Afbeelding
Afbeelding

Het glas dat de voor- en achterkant van de gadget bedekt, is ingelijst in een metalen frame. Dit maakt het betrouwbaarder. Op het frontpaneel zit een knop, die zowel mechanisch als aanraakgevoelig is. Het dient ook als vingerafdrukscanner. In het begin lijkt het misschien erg onhandig. Maar in de toekomst zal zo'n multifunctionele knop worden gewaardeerd en al worden beschouwd als een coole "functie" van dit model.

Vlaggenschipspecificaties

Zuk Z2 draait Android Marsmallow, met daarbovenop een eigen ZUI-shell. Dit mobiele apparaat heeft de topklasse Snapdragon 820-processor gekregen (4-core, 2, 15 GHz). Het werkgeheugen is 4 GB en de opslagcapaciteit is 64 GB. Meer is in principe niet nodig. Een aanzienlijk deel van de gebruikers van deze gadget merkt op dat dit volume voldoende is. Bovendien heeft de smartphone qua gaming alles perfect op orde. Met zijn inherente gemak start het alle games op maximale instellingen. Batterijcapaciteit 3500 mAh. Bij actief gebruik gaat de gadget een dag of langer mee. De hoofdcamera is 13 megapixels ISOCELL f / 2, 2 met autofocus met fasedetectie en elektronische beeldstabilisatie. Frontcamera met 8 megapixels. Video met 30 frames per seconde.

De officiële vertegenwoordiger voor lenovo zuk z2 heeft een prijs van 12.500 roebel. Het is ook mogelijk om een lenovo zuk z2 te kopen van een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website voor 12.800 roebel. Dit apparaat verdient veel aandacht bij de vlaggenschip-telefoonmodellen. En heeft al gelukkige eigenaren in Rusland en positieve recensies gevonden. Het heeft een behoorlijke vulling en ziet er goed uit. video-

Aanbevolen: