Meizu M5: Review, Specificaties, Camera

Inhoudsopgave:

Meizu M5: Review, Specificaties, Camera
Meizu M5: Review, Specificaties, Camera

Video: Meizu M5: Review, Specificaties, Camera

Video: Meizu M5: Review, Specificaties, Camera
Video: Meizu M5 Camera Test 2024, Mei
Anonim

Meizu is een internationaal elektronicabedrijf. Zijn producten veroveren de Russische gadgetmarkt. De meest gevraagde onder de aangeboden zijn smartphones, budgettaire en echte concurrentie maken met de meest populaire en populairste merken.

Meizu M5: review, specificaties, camera
Meizu M5: review, specificaties, camera

Uiterlijk, ontwerp

Het ontwerp van Meizu m5 16gb is ergonomisch, strak en een lust voor het oog. De telefoon is klein (147 x 72 millimeter) en past comfortabel in de palm van je hand. Het lichaam is vrij smal, de breedte van het frame is 8 millimeter. De m5-gadget weegt slechts 138 gram.

De body is gemaakt van metaal en is verkrijgbaar in meerdere kleuren: zwart, wit, blauw, goud en mint.

Scherm

Het scherm meet 5,2 inch. De schermresolutie is 1280 bij 720 pixels, wat vrij hoog is, dus bij nader inzien ziet het oog de korreligheid niet. Het beeld is helder (het scherm zendt maar liefst 16 miljoen kleuren en hun schakeringen uit), de kijkhoek is breed. Het touchscreen is gevoelig voor aanrakingen, reageert erop.

Camera's

De hoofdcamera is 13 megapixel, uitgerust met een dubbele LED-flitser en autofocus. Camera aan de voorkant - 5 megapixels, zonder autofocus en flitser. Gebruikers in recensies en recensies klagen regelmatig over de slechte kwaliteit van de afbeeldingen die ze ontvangen.

Besturingssysteem

De Meizu M5-smartphone draait op het besturingssysteem Android 6.0.

Het RAM-geheugen is nogal zwak - 3 gigabyte, het interne geheugen is 32 gigabyte. Er zijn redelijk budgetmodellen te koop met 16GB intern geheugen. Alle toestellen zijn voorzien van een slot voor een geheugenkaart met een capaciteit tot 256 "gigs".

De processor is 8-core, behoorlijk krachtig ten koste van een gadget. De recensies op verschillende sites staan echter vol met klachten over de telefoon: de M5 heeft een duidelijk nadeel: hij bevriest en begint op het meest ongelegen moment te overbelasten.

Accu

De batterijcapaciteit van de Meizu m5 is 3070 mAh, wat een vrij laag cijfer is. De fabrikant belooft dat deze lading genoeg is voor 37 uur gesprekstijd of 66 uur muziek afspelen. In de praktijk is een volledige lading voldoende voor 4-5 uur continu gebruik: video's kijken, internetten of 3D-applicaties afspelen. Gebruikers merken op dat als de gadget niet constant werkt, de volledige lading voldoende is voor slechts een dag, dus de telefoon moet elke dag 's nachts worden opgeladen. Dit is een duidelijk nadeel van het apparaat.

andere informatie

De M5-smartphone werkt met twee simkaarten. Ondersteunt 3G en 4G LTE, LTE-A, wifi. De gadget is uitgerust met licht- en naderingssensoren, een digitaal kompas, een G-sensor (verantwoordelijk voor oriëntatie in de ruimte, het veranderen van de positie van het display) en een gyroscoop.

Prijs

In de schappen vindt u een smartphone van het M5-model voor 7-12 duizend roebel.

Voors en tegens

Positief zijn onder meer het design en de ergonomie van het m5-model, een uitstekende scherm- en beeldkwaliteit. De nadelen zijn de camera en de kwaliteit van de resulterende beelden. Gebruikers van Meizu zijn ontevreden over het zwakke vermogen van de batterij en de kwaliteit van het werk: het vriessysteem.

Aanbevolen: