Meizu MX6: Review, Specificaties, Vergelijking Met Pro 6

Inhoudsopgave:

Meizu MX6: Review, Specificaties, Vergelijking Met Pro 6
Meizu MX6: Review, Specificaties, Vergelijking Met Pro 6

Video: Meizu MX6: Review, Specificaties, Vergelijking Met Pro 6

Video: Meizu MX6: Review, Specificaties, Vergelijking Met Pro 6
Video: Обзор Meizu MX6 и сравнение с Pro 6 2024, April
Anonim

De fabrikant Meizu produceert behoorlijk goede smartphones en heeft met succes niet alleen de Aziatische markt veroverd, maar ook de Europese. De mobiele apparaten van deze Chinese fabrikant hebben uitstekende technische gegevens, een vrij modern design en een zeer aantrekkelijke prijs.

De Meizu MX6 smartphone is een goede keuze
De Meizu MX6 smartphone is een goede keuze

Het uiterlijk van de gadget Meizu MX6

De behuizing van het meizu mx 6 mobiele apparaat heeft afgeronde zijranden en een schuin 2.5D-glas bevindt zich op het voorpaneel, waardoor dit apparaat meer gestroomlijnd is. Plastic is vervangen door metaal, er zijn zelfs niet de gebruikelijke plastic inzetstukken aan de uiteinden. De bouwkwaliteit is uitstekend en werpt geen bezwaar op.

Technische gegevens model Meizu MX6

Het hart van de gadget is de coole, bijna vlaggenschip MediaTek Helio X20-processor. Mali-T880 MP4-afbeeldingen. Het hoofdgeheugen is 4 GB. Cumulatief geheugen - 32 GB. De Meizu Pro 6 AMOLED smartphone heeft een touchscreen display van Samsung.

12 megapixel camera, Sony IMX386 sensor, f/2 diafragma. De camera aan de voorkant is 5 megapixel. Overdag worden prachtige opnamen gemaakt. Als het 's avonds en' s nachts verlicht is, is het beeld enigszins vervaagd, maar de kleuren zijn nog steeds natuurlijk.

De batterij van dit mobiele apparaat is 3060 mAh. De actieve levensduur van de smartphone is genoeg voor 17 uur (bellen, internet 3g / 4g, wifi, met behulp van een camera en een muziekspeler). In de spaarstand werkt de telefoon de hele dag.

Aan deze parameters kun je veilig merken dat een smartphone van de middelste prijscategorie is uitgerust met bijna vlaggenschiphardware.

Vergelijkende kenmerken van MX6 en Pro 6

De MX6 heeft een 5,5-inch 1920 x 1080 scherm, iets groter dan de 5,2-inch 1920 x 1080 Pro 6.

Meizu Pro 6 gebruikt Helio X25, wat geen nieuwe chip is, maar een overgeklokte Helio X20. Qua prestaties wordt de overwinning nog steeds behaald door het vlaggenschip Pro 6. Het hoofd- en opslaggeheugen zijn absoluut identiek.

Als we camera's vergelijken dan is, gezien de namen van de Sony IMX386 sensoren in de MX6 en Sony IMX230 in de Pro 6, de conclusie dat de MX6 gaat winnen. Maar in werkelijkheid is alles relatief. En de foto's verschillen niet veel van elkaar.

Bij het vergelijken van de autonomie van de twee gadgets blijkt dat het vlaggenschip Pro 6 met bijna hetzelfde stroomverbruik een 2560 mAh-batterij heeft, die verliest van de MX6-batterij met een capaciteit van 3060 mAh. Volledig geladen gaat de Pro 6 15-16 uur per dag mee. FullHD-video met hoge helderheid kan 9 uur worden bekeken. Je kunt maar 3, 5 uur spelen. Maar hier moet worden opgemerkt dat het apparaat een snellaadfunctie heeft. Hij laadt 100% op in slechts 60 minuten.

Nou, natuurlijk, een vergelijking van de kosten van gadgets kent de overwinning toe aan het mx 6-doolhof, waarvan de prijs 15-17 duizend roebel is. Het Pro 6-model kost 25-26 duizend roebel.

Aanbevolen: