Xiaomi Redmi 4: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Xiaomi Redmi 4: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Xiaomi Redmi 4: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Redmi 4: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Redmi 4: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Xiaomi Redmi 4 India Unboxing and First Look... 2024, Mei
Anonim

De moderne markt van budget-smartphones zit vol met een verscheidenheid aan telefoons van verschillende modellen, vormen, functies en mogelijkheden. Xiaomi is er echter in geslaagd een smartphone te maken die enorm populair is geworden op de consumentenmarkt, ondanks behoorlijk stevige concurrentie. En het is dik verdiend.

Xiaomi staat bekend om smartphones van uitstekende bouwkwaliteit, terwijl ze door de prijsklasse aan het budget kunnen worden toegeschreven. Dus de volgende smartphone Xiaomi Redmi 4 behaagt liefhebbers van apparaten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Xiaomi Redmi 4-smartphone
Xiaomi Redmi 4-smartphone

De officiële verkoop van de Xiaomi Redmi 4-smartphone begon begin 2017 in Rusland. Vrijwel onmiddellijk werd een stijlvol toestel met optimale eigenschappen voor de voorgestelde prijs verliefd op gebruikers en nam het een leidende positie in de verkoop in het segment van budget-smartphones in.

De metalen behuizing, verkrijgbaar in twee kleuren (goud, zwart), is gemaakt van mat aluminium, zodat er tijdens gebruik geen sporen op de achterkant achterblijven, het toestel niet wegglijdt en de afmetingen gelijk zijn aan 141,3 mm x 8,9 mm x 69,6 mm zorgen ervoor dat de smartphone perfect in de hand ligt. Het voorste deel is bedekt met 2.5D glas, wat het uiterlijk erg aantrekkelijk maakt. De standaard xiaomi redmi 4-kit bevat een SIM-uitwerptool, oplader, USB-kabel, gebruikershandleiding en garantiekaart. De uitrusting is eenvoudig en ongecompliceerd, maar de technische kenmerken zijn op hun best.

Het 5-inch scherm van Redmi 4 is voorzien van een IPS-matrix en heeft een resolutie van 720×1280. De foto is niet de beste, maar het ziet er erg netjes uit. De acht-core Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430-processor kan draaien op 1400 MHz. De gebruiker wordt aangeboden om 16 GB initieel geheugen te gebruiken, dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 128 GB. Het is vermeldenswaard de aanwezigheid van 2 GB RAM en het Android 6.0-besturingssysteem. De xiaomi redmi 4-interface werkt erg slim, bevriest niet.

Xiaomi mag bogen op de geluidskwaliteit van zijn multimedialuidsprekers. Zuiver geluid zonder onnodige ruis en piepende ademhaling bevalt de luisteraar. Maar de conversatiespreker zou luider kunnen zijn. Hoewel dit geen groot nadeel kan worden genoemd, is het volume van Xiaomi Redmi 4 soms nog steeds niet genoeg.

Wat betreft de camera van de Haomi Redmi 4, die zich aan de achterkant van de smartphone bevindt, maken 13 megapixels goede foto's, maar we kunnen niet zeggen dat ze uitstekend zijn. Als bij goede verlichting de foto redelijk goed blijkt te zijn, hoef je in het donker niet over kwaliteit te praten. De camera aan de voorkant heeft basisfuncties om foto's te maken.

Het hoogtepunt van dit model is de batterijduur. Door de indrukwekkende batterijcapaciteit van 4100 mAh kun je de smartphone ongeveer twee dagen actief gebruiken. Nou, als het gebruik niet actief is, dan kan het apparaat ongeveer vier dagen goed werken. Er moet aan worden herinnerd dat we het nu hebben over een budgetversie van een smartphone, waarvan de geschatte gemiddelde prijs in Rusland 7900 roebel is.

Op basis van de prijs begrijp je dat de smartphone niet zonder nadelen is. Maar ze overlappen allemaal met de verdiensten van deze budget-smartphone. Kopen of niet - iedereen beslist voor zichzelf.

Aanbevolen: