Wat Een Echt Praktische Smartphone Zou Moeten Zijn

Inhoudsopgave:

Wat Een Echt Praktische Smartphone Zou Moeten Zijn
Wat Een Echt Praktische Smartphone Zou Moeten Zijn

Video: Wat Een Echt Praktische Smartphone Zou Moeten Zijn

Video: Wat Een Echt Praktische Smartphone Zou Moeten Zijn
Video: Top 5: de beste waterdichte smartphones 2024, Mei
Anonim

Nu kan iedereen zich een smartphone met het Android-besturingssysteem veroorloven, aangezien de goedkoopste minstens anderhalfduizend kost. Maar zal hij zo begeerlijk zijn voor zijn meester? Meerdere eigenschappen waar een praktische smartphone aan moet voldoen.

Wat een echt praktische smartphone zou moeten zijn
Wat een echt praktische smartphone zou moeten zijn

Scherm en grootte

Het eerste waar consumenten naar kijken, is het uiterlijk van de telefoon en de bouwkwaliteit. Zo zal een smartphone met een metalen behuizing bijvoorbeeld minder snel kapot gaan als hij op de grond valt dan met een plastic behuizing. Het verschil is aanzienlijk. De schermgrootte is belangrijk voor het gemak van tekstinvoer. Als het scherm te klein is, zal het toetsenbord oncomfortabel zijn en zullen er miskliks optreden.

De grootte van de mobiele telefoon moet binnen het gemiddelde liggen. Een telefoon die te compact is, zal onhandig in het gebruik zijn, terwijl een te grote telefoon niet in je zak past, maar uit je handen kan glippen, omdat hij oncomfortabel zal zijn om vast te houden.

IPhone 5s, Hyscreen Fest XL Pro of bijvoorbeeld Samsung Galaxy J5 kunnen bogen op hun afmetingen.

Afbeelding
Afbeelding

Camera

De camera is het tweede belangrijke onderdeel van een praktische smartphone. Stuur gefotografeerde documenten, leg momenten uit het leven vast, het is banaal om incidenten vast te leggen die tijdens het proces zullen helpen, want alles gebeurt in het leven. Een moderne mens kan in het dagelijks leven niet zonder een mobiele compactcamera.

Afbeelding
Afbeelding

Geheugen

Het hoofdbestanddeel en de "ziekte" van zoveel smartphones. Media, zowel intern als extern, hebben kosten en zijn duur. Ontwikkelaars van goedkope smartphones die draaien op het Android-besturingssysteem, die proberen een mobiele telefoon zo goedkoop mogelijk te maken, beperken het geheugen tot 5 MB vrij, zodat je contacten kunt opnemen en sms-berichten kunt opslaan. Op zo'n mobiel kunnen geen messengers, onnodige applicaties, niets worden gedownload. Maar het is goedkoop.

Nu wordt dit opgelost. Dezelfde iPhone voor zijn, om eerlijk te zijn, niet goedkope prijs biedt een grote "ruimte" voor foto's en video's, voor mobiele messengers en andere applicaties. Zonder dit hoofdbestanddeel is 'praktisch' slechts een woord voor een smartphone.

Stroom

Een praktische smartphone is altijd krachtig en loopt nooit vast. Mooie animatie die werkt zonder te remmen, het werk van mobiele boodschappers zonder te bevriezen - dit zijn allemaal tekenen van een praktische mobiele telefoon. Vermogen is niet het belangrijkste punt, maar toch een leuke toevoeging om te gebruiken.

Accu

Nog een "ziekte" die al 90% van alle smartphones treft. Een compacte telefoon kan niet zo'n batterij bevatten die een hele week krachtige programma's op de telefoon zou leveren zonder op te laden. Desalniettemin moet een goede smartphone een batterij hebben die het apparaat minimaal een dag van stroom kan voorzien zonder op te laden.

Afbeelding
Afbeelding

Helaas zijn er nog geen goedkope praktische telefoons. Nieuwe technologie verschijnt, de oude wordt goedkoper en binnenkort zullen praktische telefoons naar onze maatstaven veel goedkoper worden.

Aanbevolen: