Samsung Galaxy S4: Recensie, Specificaties, Recensies

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S4: Recensie, Specificaties, Recensies
Samsung Galaxy S4: Recensie, Specificaties, Recensies

Video: Samsung Galaxy S4: Recensie, Specificaties, Recensies

Video: Samsung Galaxy S4: Recensie, Specificaties, Recensies
Video: Samsung Galaxy S4 Review 2024, April
Anonim

De Samsung Galaxy S4 is de vierde generatie van Samsung's Galaxy S line-up, die op 15 maart 2013 werd aangekondigd en in april van hetzelfde jaar in de verkoop ging.

Samsung Galaxy S4: recensie, specificaties, recensies
Samsung Galaxy S4: recensie, specificaties, recensies

Uiterlijk

Samsung Galaxy S4 heeft geen onnodige details in zijn ontwerp, dat vergelijkbaar is met de Galaxy van de vorige generatie. Het hoesje is glanzend, gemaakt van polycarbonaat, wat de telefoon erg licht maakt. Het apparaat is klein en ligt makkelijk in de hand. Het 5 inch-scherm beslaat bijna het hele oppervlak van de voorkant, de strepen aan de zijkanten van het scherm bederven het uiterlijk een beetje.

Boven het scherm zit een speaker en een frontcamera, daaronder zit een homeknop. Op de cover van het toestel zit een samsung logo, een flitser en een hoofdcamera zitten iets hoger. Aan de uiteinden van het toestel zit er zijn volumeknoppen en een aan / uit-knop, evenals micro-usb en mini-jack 3 connectoren 5 mm.

Toen de Galaxy I9500 op de markt kwam, werd deze gepresenteerd in 7 varianten: zwart, wit, zilver, brons, paars en roze. Naast deze kleuren werd er een exclusieve "active edition"-serie uitgebracht, die samenviel met de Olympische Spelen van 2014. Deze serie heeft keuze uit grijs, oranje en marineblauw

Beeld
Beeld

Kenmerken

Het toestel heeft kleine afmetingen: hoogte 13,6 cm, breedte 6,98 cm, dikte 0,79 cm De telefoon weegt slechts 130 gram.

Het AMOLED-touchscreen ondersteunt multitouch-technologie. FullHD-schermresolutie 1920 × 1080, pixeldichtheid 441 PPI. Grote kijkhoeken, bij het roteren worden de kleuren niet vervormd, maar slechts licht verdonkerd. Het display heeft een krasbestendig glas.

De Galaxy S4 heeft 2 camera's. De hoofdcamera heeft een resolutie van 13 megapixels, ondersteunt autofocus en macro-opnamen. De maximale videoresolutie is 1920 bij 1080 pixels met een framesnelheid van 30 FPS. De camera aan de voorkant met een resolutie van 2 megapixels heeft dezelfde parameters als de hoofdcamera.

De smartphonefabrikant heeft, afhankelijk van het model, 16, 32 of 64 GB geheugen toegewezen voor het opslaan van gebruikersinformatie. Er is de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met nog eens 64 GB met behulp van microSD-geheugenkaarten. Alle versies van het apparaat hebben 2 GB niet-uitbreidbaar RAM-geheugen geïnstalleerd.

De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een acht-core processor van de eigen productie Samsung Exynos 5410, werkend op een frequentie tot 1600 MHz. De videoversneller is PowerVR SGX544MP3.

Galaxy C4 ondersteunt de nieuwste generatie LTE 4g mobiele netwerken, Wi-Fi, bluethooth 4.0, GPS, GLONASS. Er zijn licht- en naderingssensoren, evenals een gyroscoop, klok, kompas en barometer.

De 2600 mAh batterij ondersteunt de smartphone voor 17 uur gesprekstijd.

Prijs

Op het moment van de start van de verkoop waren de kosten van het apparaat voor Rusland 15 duizend roebel, in andere landen - 250 dollar.

Het is nu onmogelijk om een nieuw apparaat te kopen omdat het niet meer leverbaar is. De laatste vaste prijs voor s4 is 7 duizend roebel.

Aanbevolen: