Samsung Galaxy S2 Plus: Specificaties, Releasedatum, Recensies

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S2 Plus: Specificaties, Releasedatum, Recensies
Samsung Galaxy S2 Plus: Specificaties, Releasedatum, Recensies

Video: Samsung Galaxy S2 Plus: Specificaties, Releasedatum, Recensies

Video: Samsung Galaxy S2 Plus: Specificaties, Releasedatum, Recensies
Video: Samsung Galaxy S2 Plus 2024, April
Anonim

Samsung Galaxy S2 Plus is een mid-range smartphone van de tweede generatie van de Galaxy S-lijn. Het werd uitgebracht in 2011 en werd verkozen tot de beste smartphone van het jaar.

Samsung Galaxy S2 Plus: specificaties, releasedatum, recensies
Samsung Galaxy S2 Plus: specificaties, releasedatum, recensies

Beschrijving

Samsung Galaxy C2 werd in 2011 aangekondigd en gepositioneerd als een mid-range smartphone. Destijds was het een doorbraak in zowel prestaties als design. Tot oktober 2011 was de Galaxy S2 de dunste smartphone totdat hij werd verslagen door de Motorola Rarz.

Samsung galaxy s2 plus werd goedkoper door het gebruik van een andere processor en videoversneller en ook het beschermglas werd vervangen. Met alle veranderingen in de tests doet c2 plus niet onder voor de eerste versie.

De telefoon werd zo populair dat hij zelfs in twee films te zien was: "Youth" en "Armor of God 3".

In 2012 won s2 de prijs voor Beste Smartphone van het Jaar van het Mobile World Congress 2011 en werd Samsung uitgeroepen tot Fabrikant van het Jaar.

Afbeelding
Afbeelding

Kenmerken

Het succes van de smartphone lag grotendeels in zijn goede (toen 2011) prestaties tegen een lage prijs.

Processor en grafische versneller

De rekenkracht van de telefoon werd geleverd door een krachtige dual-core processor Samsung ARM Cortex-A9, werkend op een frequentie van 1,2 GHz, wat op dit moment een goede indicator is. De ARM Mali-400 MP4-chip is verantwoordelijk voor de graphics en de yamaha MC-1N2-chip is apart geïnstalleerd voor goed en kwalitatief geluid.

Voor de S+-versie werd de processor gewijzigd naar een dual-core broadcom BC2815 met een kloksnelheid van 1,2 GHz, en de videochip naar videocore iv hw. Beide vervangingen hadden geen invloed op de prestaties van het apparaat, maar maakten het goedkoper.

Geheugen

De Samsung Galaxy S2 plus heeft 1 GB RAM, waarvan een kwart bestemd is voor de werking van de videochip. Afhankelijk van de versie is 4 of 8 GB permanent geheugen geïnstalleerd, dat met een microSD-kaart kan worden uitgebreid met 32 GB.

Camera

Het toestel heeft 2 camera's. Met de hoofdcamera met een resolutie van 8 megapixels kun je video opnemen in FullHD. De frontcamera heeft een resolutie van 2 megapixels. Er zijn autofocus- en flitsfuncties beschikbaar bij het fotograferen met de achteruitrijcamera.

Scherm

De diagonaal van het scherm is 4,3 inch, over de gehele voorkant van de telefoon is een beschermend glas aangebracht. Schermresolutie 800 bij 480 pixels, weergave tot 16 miljoen kleuren. Kleine kijkhoeken, bij het veranderen van de hoek worden kleuren vervormd. Gebruikers merken kleine grafische artefacten op.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem is standaard Android 4, 1, 2. Er is geen automatische updatefunctie, maar het is mogelijk om de firmware handmatig te wijzigen naar de 7e versie.

Prijs

Aan het begin van de verkoop kostte Samsung Galaxy S2 10 duizend roebel en de jongere versie kostte 8 duizend roebel.

Op dit moment is het onmogelijk om een nieuwe samsung galaxy s2 of samsung galaxy s2 plus te kopen, aangezien ze allebei niet meer leverbaar zijn.

Aanbevolen: