Gerenoveerde IPhone 6-functies

Inhoudsopgave:

Gerenoveerde IPhone 6-functies
Gerenoveerde IPhone 6-functies

Video: Gerenoveerde IPhone 6-functies

Video: Gerenoveerde IPhone 6-functies
Video: Давайте разберем iPhone 6S 2024, April
Anonim

Door de nogal moeilijke economische situatie in het land, wat volledig tot uiting komt in de koopkracht van de bevolking, is de beschikbaarheid van de nieuwste Apple iPhone mobiele telefoons onder Russen aanzienlijk afgenomen. En daarom lijkt de mogelijkheid om een opgeknapte iPhone 6 te kopen behoorlijk relevant, waarvoor het noodzakelijk is om vertrouwd te raken met de kenmerken en functies ervan.

Gereviseerde iPhone 6 heeft zijn oorspronkelijke kenmerken niet verloren lost
Gereviseerde iPhone 6 heeft zijn oorspronkelijke kenmerken niet verloren lost

Het eeuwenoude dilemma dat gepaard gaat met het kopen van een hoogwaardige mobiele telefoon, en zelfs tegen een betaalbare prijs, achtervolgt potentiële gebruikers altijd over de hele wereld. En er is een oplossing, want de refurbished iPhone 6 heeft alle originele kwaliteiten van de fabrikant, en tegelijkertijd zijn de kosten aanzienlijk lager dan zijn originele tegenhanger.

Modelrecensies

Nog niet zo lang geleden (in 2014) betrad een nieuwe iPhone 6 mobiele telefoon de wereldwijde consumentenmarkt. Het bekende Amerikaanse bedrijf Apple verraste opnieuw de bewoners van de hele planeet met zijn innovatieve product. Vervolgens werden twee modellen van deze gadget geïmplementeerd, die de indexen "6" en "6 Plus" kregen toegewezen. Ze begonnen te behoren tot de achtste generatie van deze serie mobiele telefoons.

Refurbished iPhone 6 is erg populair in Rusland
Refurbished iPhone 6 is erg populair in Rusland

Beide modellen gadgets werken op het iOS 8-platform en hun lichaamsdikte is ongeveer zeven millimeter. Hun schermen verschillen echter aanzienlijk van elkaar. De iPhone 6 heeft een diagonaal van 4,7 inch met een resolutie van 1334 * 750 pix, terwijl de iPhone 6 Plus (type RetinaHD) respectievelijk 5,5 inch en 1920 * 1080 pix heeft. Hierdoor zijn de afmetingen van hun hoesjes 138,1 * 67 * 6,9 mm voor de iPhone 6 en 158 * 77,8 * 7,1 mm voor de iPhone 6 Plus. De modellen zijn uitgerust met een Apple A8 processor.

Het is belangrijk om te begrijpen dat gebruikte mobiele telefoons, indien gerepareerd bij Apple-servicecentra, volledig voldoen aan de technische en functionele kenmerken van nieuwe producten. Bovendien verschilt het uiterlijk van de gerestaureerde iPhone 6 niet van het origineel.

Het is de moeite waard om meteen te vermelden dat deze iPhone momenteel minstens vijftienduizend roebel kost, en meer dan 90% van de gebruikers is absoluut tevreden met een dergelijke aankoop. Volgens hun beoordelingen is het duidelijk dat de mobiele telefoon uitstekende technische kenmerken heeft, waaronder afzonderlijke dankwoorden het werk van de sensor en de videocamera verdienen, die een uitstekende kwaliteit van foto's en video's biedt.

De afgeronde randen van de behuizing in het vernieuwde design geven het uiterlijk van de vrij grote telefoon een zeer nette uitstraling. Sommige gebruikers van de refurbished iphone 6 Plus waren echter ontevreden over het feit dat de behuizing van deze toestellen onvoldoende stevig was. Volgens Apple zelf hebben zich niet meer dan tien van dit soort situaties voorgedaan. En ze werden allemaal snel geëlimineerd.

Concurrenten gebruikten echter de aanwezigheid van een fabrieksfout als basis voor een publieke verklaring over de onbetrouwbaarheid van dit model. Het is ook belangrijk om te weten dat dit telefoonmodel nikkel gebruikt, dat wordt beschouwd als een allergeen dat sterk genoeg is en ernstige complicaties voor de menselijke gezondheid kan veroorzaken. In dit opzicht is het noodzakelijk om zeer voorzichtig te zijn met een dergelijke overname.

Wat is een refurbished iPhone

Het is noodzakelijk om duidelijk te begrijpen dat het apparaat "iPhone 6 16Gb opgeknapt", breed vertegenwoordigd in de schappen van veel gespecialiseerde winkels, een gecertificeerde smartphone is. Ondanks het aanzienlijke prijsverschil met de originele mobiele telefoons, zijn hun technische kenmerken absoluut identiek. De reparatie van deze apparaten wordt immers uitsluitend uitgevoerd bij Apple-servicecentra.

Refurbished iPhone 6 16Gb gadgets zijn verpakt in nieuwe dozen met speciale informatie. De telefoon wordt geleverd met een oplader, koptelefoon en een USB-kabel. Een belangrijk detail is een mogelijke discrepantie tussen de serienummers op de iPhone zelf en de doos waarin deze zich bevindt. Dit komt doordat bij het reparatieproces veel onderdelen en verpakkingsproducten moeten worden vervangen door nieuwe artikelen.

Refurbished iPhone 6 is ook prestigieus
Refurbished iPhone 6 is ook prestigieus

Om een keuze te kunnen maken voor een refurbished iPhone 6 16Gb, is het noodzakelijk om de verschillen tussen deze en de originele producten goed te begrijpen.

- Serienummer. Dit type identificatie wordt op de volgende drie plaatsen gedupliceerd: op de doos, de behuizing en in de telefoon. Als alle nummers overeenkomen, geeft dit aan dat de gadget nieuw is. Anders is het een gereconstrueerd model.

- Garantieperiode. De fabrikant geeft twaalf maanden garantie op refurbished aanpassingen aan iPhones. Potentiële eigenaren moeten tegen deze periode niet in de war raken, aangezien deze tijd voldoende is om de prestaties van het apparaat volledig te onthullen. Sommige detailhandelaren kunnen aanbieden om de garantieperiode tegen een extra vergoeding tot twee jaar te verlengen. In dat geval moet een passende overeenkomst worden gesloten. Het is niet overbodig om van geautoriseerde dealers informatie te krijgen of deze garantie van toepassing is op dit telefoonmodel. Dit zal de eigenaar van de telefoon kunnen redden van frauduleuze acties van verkopers die niet tot mobiele handelsnetwerken behoren.

- Prijs. Originele toestellen van het merk Apple 16Gb worden tegen een vrij hoge prijs verkocht. Daarom is het geval met een ingetogen prijs ten opzichte van de marktprijs (met ongeveer een derde) een directe indicatie dat de voorgestelde wijziging verwijst naar een gerenoveerde iPhone. En als de prijs van het model nog lager is, is dit apparaat hoogstwaarschijnlijk nep, dat geen RosTest-certificaat heeft.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de gerenoveerde iPhone 6 in twee soorten verkrijgbaar is.

- Fabrieksgereviseerde iPhone. Het toestel heeft een uitgebreide vervanging ondergaan van de behuizing, batterij en onderdelen volgens de officieel gestandaardiseerde technologie. In dit geval zijn alle reserveonderdelen origineel en zijn de hoofdtelefoons van het merk ook aanwezig in de verpakking, samen met de gadget zelf. Voordat dergelijke apparaten in een winkelnetwerk worden verkocht, zijn ze gecertificeerd door RosTest, wat een echte bevestiging is van de authenticiteit van het apparaat.

- Apparaten die zijn gerepareerd door niet-gecertificeerde Chinese bedrijven. In dit geval worden kapotte apparaten hersteld met goedkope onderdelen. Daarom blijven alleen de processor en het moederbord van de originele apparatuur over, wat de lage betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat beïnvloedt.

De gerenoveerde iPhone 6 in zijn officiële wijziging kan worden onderscheiden van een nep door zijn configuratie. De door Apple gecertificeerde versie bevat gegarandeerd de originele hoofdtelefoon, oplader en USB-kabel.

Functionele controle

Om duidelijke gebreken en functionaliteit van de gerenoveerde iPhone 6 te identificeren, moet speciale aandacht worden besteed aan de gespreksdynamiek. Het onderscheidende kenmerk is juist het lage volumeniveau. De controle kan direct op het verkooppunt worden uitgevoerd door een simkaart in de telefoon te steken en een willekeurige abonnee te bellen.

Er is tegenwoordig veel vraag naar een gerenoveerde iPhone 6 in zijn gecertificeerde pakket
Er is tegenwoordig veel vraag naar een gerenoveerde iPhone 6 in zijn gecertificeerde pakket

Daarnaast is de kwaliteit van het beeld op het scherm een duidelijk teken van de authenticiteit van het toestel. Daarom is het niet overbodig om meerdere foto's met de camera te maken en een redelijke conclusie te trekken op basis van hun duidelijkheid. Omdat de smartphone is uitgerust met een groot aantal applicaties, kan een deskundige beoordeling van de kwaliteit op betrouwbare wijze worden gemaakt door hun werking. Chinese vervalsingen hebben bijvoorbeeld meestal geen kompas.

Om verborgen gebreken van de gadget te identificeren in de vorm van de kwaliteit van de oplaadbatterij, spontaan in- en uitschakelen van het apparaat, enz. het kost wat tijd. In dit geval is de garantieperiode van twaalf maanden volledig gerechtvaardigd.

Backup kopie

Een van de meest prangende vragen voor eigenaren van Apple-smartphones is hoe u er een back-up naar kunt herstellen. In dit geval bieden de ontwikkelaars een optie voor snel informatieherstel. Om dit te doen, moet u een iCloud-back-up maken. Bovendien kan het zowel op de telefoon als op een pc worden opgeslagen.

Refurbished iPhone 6 is winstgevend en betrouwbaar
Refurbished iPhone 6 is winstgevend en betrouwbaar

Een dergelijke kopie wordt in twee fasen gemaakt. Eerst moet u het volgende pad doorlopen: "Instellingen" - iCloud - "Opslag en kopieën" - "Een kopie maken".

De tweede fase kan plaatsvinden afhankelijk van de herstelopties op de nieuwe of oude telefoons.

In het eerste geval moet u de volgende reeks acties volgen:

- gebruik de optie "Herstellen van iCloud-kopie";

- Log in op jouw account;

- activeer het herstelproces;

- na voltooiing worden alle gegevens opgeslagen.

Op een oude telefoon zou de volgorde van noodzakelijke acties als volgt moeten zijn:

- reset de huidige instellingen door de menu-items te doorlopen: "Instellingen", "Algemeen", "Reset", "Inhoud en instellingen wissen", - bevestig vervolgens de actie met de knop "Ja";

- wacht tot de smartphone opnieuw is opgestart;

- herstel een back-up via iCloud in dezelfde volgorde als voor een nieuwe telefoon.

Aanbevolen: