Waarin Verschillen De Motorola Moto G5S- En Moto G5S Plus-smartphones?

Inhoudsopgave:

Waarin Verschillen De Motorola Moto G5S- En Moto G5S Plus-smartphones?
Waarin Verschillen De Motorola Moto G5S- En Moto G5S Plus-smartphones?

Video: Waarin Verschillen De Motorola Moto G5S- En Moto G5S Plus-smartphones?

Video: Waarin Verschillen De Motorola Moto G5S- En Moto G5S Plus-smartphones?
Video: Motorola Moto G5S Plus - обзор крутого среднебюджетника 2024, April
Anonim

De bekende fabrikant van mobiele apparaten Motorola, die Lenovo heeft overgenomen, verovert de gadgetmarkt met grote sprongen. Zo zijn er twee moderne mid-budget gadgets Moto G5S en Moto G5S Plus uitgebracht.

De Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus smartphones zijn een goede keuze
De Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus smartphones zijn een goede keuze

Externe gegevens van smartphones en hun verschillen

Beide gepresenteerde modellen zijn gemaakt van metaal, dus ze zien er monolithisch uit en daardoor niet te budgettair. De apparaten hebben behoorlijk behoorlijke externe gegevens. Beide smartphones zijn uitgerust met een vingerafdrukscanner die ze kan beschermen tegen ongeoorloofd knoeien met apparaten. Deze telefoons zijn uitgebracht met een moderne coating die water afstoot.

De afmetingen van het smartphonemodel Moto G5S zijn 150 mm lang, 73,5 mm breed en 8,2 mm dik. Het gewicht van dit apparaat is 157 gram.

De grootte van zijn tegenstander is groter geworden, wat normaal is. Hij is tenslotte met het Plus-voorvoegsel. De lengte van de gadget is 153,5 mm, de breedte is 76,2 mm en de dikte is iets afgenomen - tot 8 mm. Het apparaat weegt 168 g. Beide modellen worden gepresenteerd in goud en zilver. De Moto G5S kost $ 263 en de Moto G5S Plus kost $ 340.

Vergelijkende specificaties

De Moto G5S-smartphone kreeg een 5,5-inch IPS LCD-scherm, terwijl zijn tegenstander Moto G5S Plus een iets groter scherm heeft en een 5,5-inch IPS LCD-scherm heeft. Beide schermen van deze modellen hebben een resolutie van 1920x1080p.

Het hart van het moto g5s toestel is de Qualcomm Snapdragon 430 (MSM8937) met de videoversneller Adreno 505. Dit is verre van de top-end hardware, maar in principe zijn er geen klachten over de werking ervan. De motorola moto g5s plus smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953) met daarin een Adreno 505 videoversneller. Hier werkt natuurlijk alles perfect.

Het hoofdgeheugen in de eerste aanvrager die wordt beoordeeld is 3 GB, terwijl de Moto G5S Plus-gadget 3/4 GB heeft.

Het accumulatieve geheugen van de Moto G5S-smartphone is 32 GB, terwijl het Moto G5S Plus-apparaat 32/64 GB heeft.

De camera van het mobiele toestel Moto G5S is 16 megapixel, f/2.0. Overdag maakt de camera van dit model goede foto's met uitstekende details. De Moto G5S Plus-smartphone heeft 13 MP + 13 MP, f/2.0. Foto's met de camera van dit toestel zijn lichtgeel. Over het algemeen laten de camera's van beide modellen, moet ik zeggen, veel te wensen over. De batterij van deze smartphones is met 3000 mAh absoluut identiek. De lading is genoeg voor een hele dag actief werk. Deze apparaten worden bovendien geleverd met een adapter met snelladende Turbo Power met een uitgangsstroom van 5V-3A. De interface voor beide modellen is puur Android.

Deze twee modellen smartphones, die budgettair zijn, zien er helemaal niet zo uit vanwege hun metalen behuizing. En qua uiterlijk verschillen ze niet veel van duurdere toestellen. Ze lieten zich goed zien in het werk. Als je een gewoon werkpaard nodig hebt, dan zijn deze twee apparaten perfect.

Aanbevolen: