Chuwi Hi10 Plus: Beoordeling Van Een Hybride Tablet Met Twee Vooraf Geïnstalleerde Besturingssystemen

Inhoudsopgave:

Chuwi Hi10 Plus: Beoordeling Van Een Hybride Tablet Met Twee Vooraf Geïnstalleerde Besturingssystemen
Chuwi Hi10 Plus: Beoordeling Van Een Hybride Tablet Met Twee Vooraf Geïnstalleerde Besturingssystemen

Video: Chuwi Hi10 Plus: Beoordeling Van Een Hybride Tablet Met Twee Vooraf Geïnstalleerde Besturingssystemen

Video: Chuwi Hi10 Plus: Beoordeling Van Een Hybride Tablet Met Twee Vooraf Geïnstalleerde Besturingssystemen
Video: Chuwi Hi10 Plus Review (Full In-Depth Review) 2024, April
Anonim

Chuwi Hi10 Plus is een ultradun apparaat dat een converteerbare laptop combineert met Windows 10 aan boord en een tablet op het Android-systeem dat gebruikers kennen.

Chuwi Hi10 Plus: beoordeling van een hybride tablet met twee vooraf geïnstalleerde besturingssystemen
Chuwi Hi10 Plus: beoordeling van een hybride tablet met twee vooraf geïnstalleerde besturingssystemen

De tablet

Het tabletscherm heeft een diagonaal van 10,8 inch. Er zijn grote zwarte strepen langs de randen die passen in het algehele uiterlijk van het apparaat. Op de voorkant zit een home-knop en een camera. De tweede camera zit aan de achterkant. Aan de uiteinden van het apparaat bevinden zich volumeknoppen, een aan / uit-knop en veel connectoren: mini-jack 3, 5 mm, micro-usb, usb type c, micro HDMI.

Chuwi Hi10 Plus is geschilderd in twee contrasterende kleuren - zilver op het deksel van het apparaat en zwart rond het scherm. Hierdoor ziet de tablet er ongewoon en stijlvol uit. De fabrikant biedt geen andere kleurvariaties.

Toetsenbord

De tablet ondersteunt twee verschillende soorten afneembare toetsenborden. U kunt deze toetsenborden afzonderlijk of direct samen met het apparaat kopen of compleet met de chuwi hipen-stylus.

Het Chuwi SurBook mini-toetsenbord is een zwart plastic toetsenbord met een stoffen hoes die ervoor zorgt dat je tablet op tafel blijft liggen. Het is een budget toetsenbord voor Hi10. Membraanknoppen met stille druk. Er zijn variaties met de Russische lay-out, maar in sommige modellen van het toetsenbord zullen de stickers handmatig moeten worden gelijmd. De stof van de hoes verzamelt al het haar en stof en moet daarom regelmatig worden schoongemaakt.

Afbeelding
Afbeelding

Chuwi Rotary is een duurder metalen toetsenbord. Dit toetsenbord is uitgevoerd in een zilveren kleur, wat perfect aansluit bij de achterkant van het toestel. Wanneer aangesloten, verandert de chuwi Hi10 Plus van een hybride in een volwaardige laptop. Veel handiger dan de vorige versie, omdat er geen ondersteuning nodig is om de tablet te ondersteunen.

Weergave

De schermresolutie is 1920 bij 1280 pixels. Het scherm is zeer helder en gemakkelijk te zien in elk licht. De kijkhoeken zijn groot, de kleuren zijn niet vervormd. De matrix is gemaakt met behulp van IPS-technologie.

Afmetingen (bewerken)

De behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering, waardoor het toestel 686 gram weegt. Qua afmetingen is de tablet vergelijkbaar met ultrabooks - de hoogte is 184,8 mm, de breedte is 276,4 mm en de dikte is 8,8 mm.

Camera

Beide Chuvi Plus-camera's hebben een lage resolutie - slechts 2 megapixels. Dit zijn erg lage cijfers voor een modern toestel, want zelfs goedkope budgetsmartphones hebben er meer.

Accu

De 8400 mAh batterij van het toestel is genoeg om 3 uur mee te gaan. Voor snelladen wordt een oplader met een stroomsterkte van 3A gebruikt.

Geheugen

De chuwi hi10 plus heeft 4 GB DDR3L RAM. Het ingebouwde geheugen is 64 GB, maar er blijft ongeveer 40 GB over voor de gebruiker. De rest van het geheugen wordt door 2 systemen gebruikt. Uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart tot 256 GB.

processor

Chuwi-tablet maakt gebruik van de krachtige Intel Atom Cherry Trail X5 quad-coreprocessor, geklokt op 1,92 GHz. Het belangrijkste voordeel van deze processor is dat deze is gebouwd op de x64-architectuur, niet op arm, waarmee u algemene besturingssystemen kunt installeren. De processor heeft een geïntegreerde Intel HD Graphics Gen8 grafische kaart. Het gebruikt een deel van de processorkracht en RAM voor zijn eigen behoeften.

Besturingssysteem

De chuwi hi10 pro is vooraf geïnstalleerd met twee besturingssystemen tegelijk. Om het toestel in tabletmodus te gebruiken is de vertrouwde Android 5, 1 geïnstalleerd. Android werkt soepel, de systeemprestaties zijn er meer dan genoeg voor. Het tweede systeem is Windows 10 geïnstalleerd. Hiermee is niet alles zo soepel. De processor mist soms de kracht om alle gebruikersprocessen af te handelen. U kunt een van de systemen verwijderen (of een geheel andere installeren), maar hiervoor heeft u speciale kennis en apparatuur nodig.

Aanbevolen: