ZTE Blade V8 Mini En Blade V8 Lite: Een Beoordeling Van Twee Staatsmedewerkers

Inhoudsopgave:

ZTE Blade V8 Mini En Blade V8 Lite: Een Beoordeling Van Twee Staatsmedewerkers
ZTE Blade V8 Mini En Blade V8 Lite: Een Beoordeling Van Twee Staatsmedewerkers

Video: ZTE Blade V8 Mini En Blade V8 Lite: Een Beoordeling Van Twee Staatsmedewerkers

Video: ZTE Blade V8 Mini En Blade V8 Lite: Een Beoordeling Van Twee Staatsmedewerkers
Video: Обзор ZTE Blade V8 Mini 2024, Mei
Anonim

Het bekende bedrijf ZTE heeft twee smartphones ZTE Blade V8 mini en Blade V8 lite uitgebracht. Ze begonnen hun reis in de wereld van mobiele apparaten in de Amerikaanse stad Las Vegas. Nieuwkomers hebben meer belangstelling gewekt vanwege de lage kosten en het vrij moderne ontwerp.

ZTE Blade V8 mini- en Blade V8 lite-modellen zijn een goede keuze onder staatswerknemers
ZTE Blade V8 mini- en Blade V8 lite-modellen zijn een goede keuze onder staatswerknemers

Lancering van modellen in Las Vegas

Dit Amerikaanse uitgaanscentrum is niet alleen een plek geworden voor ontembare zorgeloze ontspanning, maar heeft ook bewezen een stad te zijn met een volledig zakelijk georiënteerde inslag. Hier werden een aantal nogal opmerkelijke evenementen gehouden, die in het teken stonden van elektronica. Op een daarvan presenteerde het bekende bedrijf ZTE een paar budgetbaby's Blade V8 Mini en Blade V8 Lite. Beide modellen zijn uitgerust met een 5-inch scherm. De gadgets zijn gekleed in moderne metalen behuizingen, hebben vingerafdrukscanners en, belangrijker nog, deze smartphones ontvingen de nieuwste versie van het Android 7.0 Nougat-besturingssysteem. De Blade V8 Mini heeft een dubbele camera aan de achterzijde. Dergelijke aantrekkelijke eigenschappen van de twee budget-smartphones hebben er veel belangstelling voor gewekt.

Overzicht smartphonespecificaties

Eerlijk gezegd kunnen de technische gegevens van het model je niets verbazen. Ze hebben een zeer primitieve en standaard dataset. RAM-geheugen 2GB. Cumulatief geheugen - 16 GB. Geheugenkaarten - 128 GB. In principe hebben bijna alle nieuwste nieuwigheden uit het budgetsegment dergelijke parameters.

De Blade V8 lite heeft een 64-bit chipset, 8-core MTK6750 met Cortex-A53 cores tot 1,5 GHz. Lite-camera: 8 megapixel, sensor, met flitser en autofocus. Selfiecamera: 5 megapixel, diafragma f/2.2. Batterij 2500mAh.

De Blade V8 mini heeft een 64-bit chipset, 8-core Qualcomm Snapdragon 435 met Cortex-A53 cores tot 1,4 GHz. Minicamera: 13 megapixel, sensor, aangevuld met een 2 megapixel sensor voor het bepalen van de scherptediepte, met autofocus flitser. Selfiecamera: 5 megapixel, diafragma f/2.2. Foto's en video's zijn van behoorlijke kwaliteit. 2800mAh-batterij.

Maar de fabrikant leek niet te gaan verrassen met de interne inhoud. Het was belangrijk voor hem om die allereerste indruk te maken wanneer "ze worden begroet door hun kleding", en legde de nadruk op de externe gegevens van mobiele apparaten.

De telefoons hebben een metalen behuizing met 2.5D gehard glas. Modellen worden gepresenteerd in tinten: zwart, goud, blauw en zilver. De parameters van de Blade V8 lite-smartphone zijn 143 mm lang, 71 mm breed en 8 mm dik. De Blade V8 mini was 143 mm lang, 70 mm breed en 8,9 mm dik.

Gebruikers wachtten op de release van deze budgetmodellen en de fabrikant slaagde erin vrij miniatuur en ergonomische mobiele apparaten te presenteren. Ze zijn aangenaam om aan te raken en zeer comfortabel in gebruik. En hun lage kosten maken het voor deze smartphones mogelijk om een waardige leidende plaats in te nemen tussen de modellen in hun segment en vrij positieve recensies te krijgen. U kunt deze apparaten kopen bij een geautoriseerde vertegenwoordiger of bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website. De prijzen voor deze modellen zijn meer dan aantrekkelijk en bedragen ongeveer 7.000 roebel.

Aanbevolen: