Doogee Mix 2: Smartphone Review, Specificaties, Uiterlijk, Prijs

Inhoudsopgave:

Doogee Mix 2: Smartphone Review, Specificaties, Uiterlijk, Prijs
Doogee Mix 2: Smartphone Review, Specificaties, Uiterlijk, Prijs

Video: Doogee Mix 2: Smartphone Review, Specificaties, Uiterlijk, Prijs

Video: Doogee Mix 2: Smartphone Review, Specificaties, Uiterlijk, Prijs
Video: Doogee Mix 2 - самый дешёвый фаблет! 2024, Mei
Anonim

De budgetversie van de Xiaomi Mi Mix 2 is wat de proefpersoon van vandaag mag worden genoemd. Dus in onze recensie hebben we een nogal hype-model van een Chinese fabrikant - "Doogee Mix 2"

Doogee Mix 2: smartphone review, specificaties, uiterlijk, prijs
Doogee Mix 2: smartphone review, specificaties, uiterlijk, prijs

Prijs

De datum voor de start van de verkoop van de telefoon in Rusland was eind 2017 vastgesteld, maar de belangstelling voor dit apparaat is tot nu toe niet afgenomen. Vanaf augustus 2018 zal de prijs van Doogee Mix 2 iets meer dan $ 220 bedragen. Je kunt een telefoon zowel in Russische winkels als op buitenlandse sites kopen. Ook is de prijs afhankelijk van de grootte van het ingebouwde geheugen van het toestel. In totaal zijn er 2 versies van het apparaat - 64 en 128 gigabyte. Je kunt het geheugen ook uitbreiden met een flashkaart door deze in de lade van de tweede simkaart te plaatsen. Als je de recensies leest, kun je zien dat veel mensen de Doogee mix 2-smartphone vergelijken met de meer eminente Samsung Galaxy s8 plus in termen van punten in de antutu-benchmark, en dit is een significante indicator.

Uiterlijk

Op het eerste gezicht van een smartphone kan men niet anders dan denken aan smartphones als "Samsung Galaxy" en "Vkworld" s8-modellen. Of dit een plus of een min kan worden genoemd, is aan jou, maar het massaal kopiëren van een dergelijk ontwerp geeft direct het succes bij de consument aan. De smartphone maakt gebruik van een 6-inch IPS-scherm met 2.5D "Corning Gorilla Glass 5" glas, waardoor een imitatie van een gebogen scherm ontstaat. De beeldverhouding van 16:9 en de bijna onzichtbare zijframes maken het toestel qua ergonomie interessanter. Beeldkwaliteit is vergelijkbaar, uitstekende kleurweergave, hoge helderheid met ondersteuning voor automatische aanpassing en maximale kijkhoeken. Doogee Mix 2 wordt geleverd in 3 kleuren: zwart, blauw en goud.

Kenmerken

De smartphone heeft een MediaTek Helio P25-processor met 6 gigabyte RAM aan boord en een ARM Mali-T880-videochip. Deze bundel produceert 85.000 papegaaien in de Antutu-benchmark. Dergelijke prestaties kunnen zorgen voor een stabiele werking van het Android 7.1-systeem en zeer veeleisende games.

Accu

Alles is hier standaard, de capaciteit van de ingebouwde batterij is 4060 mAh. Zo'n batterij gaat een dag intensief gebruik mee en het afspelen van een Full HD video in vliegtuigmodus op volle helderheid zal het toestel in 10 uur volledig ontladen.

Camera's

De smartphone ontving tegelijkertijd 2 hoofd- en frontcamera's. De belangrijkste schieten met een resolutie van 16 en 13 megapixels, de voorste - 8. Er is een extra camera nodig om de achtergrond kunstmatig te vervagen. Overdag zijn de foto's helder, met een goede kleurweergave, terwijl je 's nachts op zoek moet naar extra lichtbronnen. De telefoon neemt video op in Full HD-kwaliteit. De beeldhoek bij het maken van panorama's is allemaal 360 graden en de uiteindelijke resolutie is slechts 2 megapixels.

Verbinding

Doji mix werkt met 2 simkaarten, in afwisselende modus. Dat wil zeggen, als je op de eerste simkaart praat, dan is de tweede op dat moment niet beschikbaar. Beide simkaarten kunnen werken met 4G-netwerken, en redelijk goed. GPS vangt alleen goed op met internet, een koude start duurt ongeveer 8 seconden.

Ontgrendelen

De telefoon is uitgerust met een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De snelheid van sensorherkenning is hoog, daarnaast kan de scanner worden aangepast voor verschillende functies, bijvoorbeeld de "terug"-toets dupliceren. Je kunt je smartphone ook ontgrendelen met de gezichtsherkenningsfunctie, maar dan duurt het iets langer voordat het werkt.

Aanbevolen: