HTC 10: Review, Specificaties En Prijs Van De Smartphone

Inhoudsopgave:

HTC 10: Review, Specificaties En Prijs Van De Smartphone
HTC 10: Review, Specificaties En Prijs Van De Smartphone

Video: HTC 10: Review, Specificaties En Prijs Van De Smartphone

Video: HTC 10: Review, Specificaties En Prijs Van De Smartphone
Video: HTC 10 Specs, Features & Price 2024, Mei
Anonim

Onder het enorme aantal geproduceerde smartphones valt een groep duurdere smartphones op met een reeks van de modernste en vaak innovatieve functies. De HTC 10 behoort tot de groep vlaggenschip-smartphones.

HTC 10
HTC 10

HTC Corporation

De vlaggenschip-smartphone HTC 10 wordt vervaardigd door het Taiwanese bedrijf HTC Corporation. Dit bedrijf is opgericht in 1997. In het prille begin ontwierp en vervaardigde ze laptops en pda's. Maar toen schakelde ik over op communicatieapparatuur. Hun apparaten draaiden oorspronkelijk op het Windows CE-besturingssysteem. Apparaten werden geproduceerd onder het merk Qtek. Na 2004 leerde de wereld HTC-telefoons kennen. Momenteel draaien hun apparaten op Windows Phone en Android-besturingssystemen. Het bedrijf heeft een eigen skin gemaakt voor de Android HTC Sense. Zo geeft een bedrijf met meer dan twintig jaar geschiedenis de wereld smartphones onder het merk HTC.

Korte beschrijving van het model

De HTC 10 smartphone is een van de vlaggenschepen in de hele HTC line-up. In 2016 werd de lijn van HTC-smartphones aangevuld met de HTC 10. Hij valt op door zijn hoge prestaties, aangenaam interessant ontwerp, schokbestendige volledig metalen behuizing, hoogwaardige montage. Er werd rekening gehouden met enkele tekortkomingen van eerdere modellen en met de wensen van potentiële consumenten. Ondanks dat HTC 10 in 2016 voor het eerst aan het grote publiek werd voorgesteld, is de hardware nog steeds goed genoeg. Hoewel alles klopt, omdat het toen het vlaggenschipmodel was, komen de parameters nu ongeveer overeen met de gemiddelde budget moderne modellen.

Smartphonespecificaties

De processor in de smartphone is Snapdragon 820 van het Amerikaanse bedrijf Qualcomm. Deze processor heeft 4 cores en is geklokt op 2,2 GHz. Door de nieuwe technologie warmt hij minder op dan zijn vorige broer of zus Snapdragon 810. In 2016 gebruikten verschillende grote bedrijven (Samsung, Xiaomi, OnePlus en Sony) deze processor in hun vlaggenschip smartphones. Het apparaat heeft 4 gigabyte RAM, 32 gigabyte intern geheugen en de mogelijkheid om microSDXC tot 2 terabyte te gebruiken.

Het besturingssysteem is Android 6.0. Er is een goede GPU Adreno 530 met een frequentie van 624 megahertz. Batterijcapaciteit 3000 milliampère per uur. En dan nog met Qualcomm Quick Charge 3.0 snellaadtechnologie. Het multi-touchscreen is 5,2 inch groot met een beeldverhouding van 16 bij 9 en een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Bovendien is hij gebogen (2.5D), net als de iPhone 6-serie met Corning Gorilla Glass 4-bescherming.

De 12 megapixel UltraPixel 2 spatwaterbestendige hoofdcamera produceert foto's met een maximale resolutie van 4032 bij 2034 pixels. De 5 megapixel frontcamera produceert foto's met een maximale resolutie van 2981 bij 1677 pixels. Simkaarten worden gebruikt als nano-sim met dual sim-ondersteuning. Video's worden afgespeeld in resoluties tot Ultra HD. Dit model is verkrijgbaar in grijs, goud en zilver tinten. Meer details over de technische kenmerken zijn te vinden in de recensie op de officiële website van het bedrijf en in de videoreview.

Smartphonekosten en beoordelingen

Momenteel (2018) op de Russische markt is deze smartphone uiterst moeilijk te vinden. In Rusland in 2016 (het jaar van presentatie en release van het model) varieerde de prijs van 22 tot 50 duizend. Maar, te oordelen naar de beoordelingen, rechtvaardigt het de kosten volledig. Bijna iedereen die dit htc-smartphonemodel heeft gebruikt, merkt de hoogwaardige montage, het interessante ontwerp, de goede hardware en een uitstekende camera op. Over het algemeen bleek de smartphone erg goed te zijn.

Aanbevolen: