BlackBerry Motion: Smartphone Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

BlackBerry Motion: Smartphone Review, Specificaties, Prijs
BlackBerry Motion: Smartphone Review, Specificaties, Prijs

Video: BlackBerry Motion: Smartphone Review, Specificaties, Prijs

Video: BlackBerry Motion: Smartphone Review, Specificaties, Prijs
Video: Знакомство с BlackBerry MOTION 2024, Mei
Anonim

BlackBerry Motion (voorheen RIM) is een in Canada gevestigd bedrijf met dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en produceert telecommunicatieapparatuur en mobiele telefoons. Een kenmerk van hun smartphones is hun focus op het zakelijke segment. Deze gadgets zijn bedoeld voor zakenmensen die bellen en werken moeten combineren.

BlackBerry
BlackBerry

Overzicht, kenmerken

De Blackberry motion smartphone draait op het Android 7.1 besturingssysteem. (deze versie was relevant ten tijde van het verschijnen van het model). Het toestel ondersteunt 1 nanosimkaart. Het heeft een display met een diagonaal van 5,5 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een beeldverhouding van 16 bij 9. Een schermglas met diamantcoating voor bescherming tegen krassen, zoals Dragontrail-glas. De behuizing is water- en stofdicht met een beschermingsgraad IP67.

De hoofdcamera van de telefoon is 12 megapixels. Hiermee kun je video opnemen met een resolutie van maximaal 3840 bij 2160 pixels. 8 megapixel camera aan de voorkant. Het apparaat ondersteunt alle standaarden van mobiele communicatie tot generatie 4 G. De modules van satellietnavigatie GPS en GLONASS zijn ook ingebouwd.

De fabrikant heeft de blackberry motion uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 processor met een frequentie van 2 GHz. Deze chip is relatief goedkoop, maar krachtig en zuinig dankzij het fabricageproces van 14 nanometer. Voor videoverwerking is een redelijk goede Adreno 506-chip geïnstalleerd, die zware programma's aankan.

Alle kenmerken van dit model vallen volledig samen met de daaropvolgende wijziging: blackberry motion dual sim. Het enige verschil is het verschillende aantal simkaarten. Blackberry motion ondersteunt één simkaart en dual sim ondersteunt er twee.

De gadget heeft een niet-verwijderbare batterij van 4000 mAh met Qualcomm Quick Charge 3.0 snellaadfunctie. De connector voor opladen en verbinden met andere apparaten is USB Type-C. De hoeveelheid RAM in het mobiele apparaat is 4 gigabyte en het ingebouwde geheugen is 32 GB. Het geheugen kan worden uitgebreid tot 256 gigabyte met behulp van microSDXC-, microSDHC- of microSD-kaarten.

Releasedatum, prijs, recensies

Blackberry Motion werd gepresenteerd op de GITEX Technology Week op 8 oktober 2017. Op het moment van release bedroegen de kosten ongeveer 33 duizend roebel. Nu is de prijs niet veel veranderd. De officiële website van het bedrijf "blackberryrussia" biedt momenteel aan om het te kopen voor 33.999 roebel.

De reviews over de telefoon zijn overwegend positief. De fabrikant heeft er immers voor gezorgd dat het apparaat handig is in gebruik op het werk, op zakenreizen. De eigenaren van de smartphone prijzen het voor een lang werk zonder opladen, een beschermde behuizing, snelle prestaties, een stijlvol en strak uiterlijk. Tegelijkertijd klagen veel mensen over niet erg hoogwaardige camerabeelden bij weinig licht en een onvoldoende gevoelige schermsensor. Al met al is dit een degelijk apparaat voor een relatief redelijke prijs.

Aanbevolen: