HTC One X10 - Mid-budget Smartphone Van HTC: Prijs, Specificaties, Review

Inhoudsopgave:

HTC One X10 - Mid-budget Smartphone Van HTC: Prijs, Specificaties, Review
HTC One X10 - Mid-budget Smartphone Van HTC: Prijs, Specificaties, Review

Video: HTC One X10 - Mid-budget Smartphone Van HTC: Prijs, Specificaties, Review

Video: HTC One X10 - Mid-budget Smartphone Van HTC: Prijs, Specificaties, Review
Video: Обзор HTC 10. Актуален ли в 2019? 2024, April
Anonim

HTC One X10 is nieuw in 2017. Een smartphone van hoge kwaliteit zonder duidelijke gebreken, maar met aanzienlijke voordelen: hoge batterijduur, goede helderheid van de matrix-achtergrondverlichting van het scherm, camera's met snelle en nauwkeurige scherpstelling, stevig gemonteerde behuizing en ergonomisch ontwerp.

HTC One X10
HTC One X10

In Rusland werd in 2017 een noviteit van HTC gepresenteerd, een dual-SIM One X10 smartphone. Over het algemeen heeft deze gadget de gebruikelijke technische parameters van de meeste apparaten in zijn prijsklasse ontvangen. Voordat we deze smartphone in meer detail demonteren, is het vermeldenswaard voordelen als een ruime batterij, een metalen behuizing en een betaalbare prijs. In de salons van mobiele communicatie beginnen de kosten van de HTC One X10 bij 16 duizend roebel.

Het smartphonepakket bevat een handleiding, koptelefoon, een modem, een sleutel voor het uitwerpen van de lade, een USB naar micro-USB-kabel en een oplader zonder snellaadfunctie.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de gadget kan worden omschreven als dun, plat en lichtgewicht. De breedte van de smartphone is onbeduidend, slechts 8 mm. Gewicht - 175 g Smartphone-bezitters zullen de ruime 4000 mAh-batterij waarderen. Aan de boven- en onderkant van de telefoon bevinden zich plastic inzetstukken, gescheiden van het aluminium hoofdgedeelte van de smartphone door een metalen afschuining. Het metalen oppervlak aan de achterkant is krasvast en vrijwel geen vetvlekken.

Een beschermend glas uit één stuk met een uitstekende oleofobe Gorilla Glass 3-coating verbergt een 5,5-inch Full HD Super LCD-scherm met 441 ppi dots van Tianma. Hierboven bevindt zich een 8 megapixel camera aan de voorkant, nabijheids- en lichtsensoren, oortje en meldingsindicator. Aan de achterkant zit een 16 MP hoofdcamera, daarnaast een dubbele LED-flitser en een vingerafdrukscanner. De kwaliteit van de foto's is normaal, de focus is snel.

Hierboven zit een 3,5 mm mini-jack voor het aansluiten van een headset en een extra microfoon. Hieronder vindt u een gesproken microfoon, een micro-USB-aansluiting en een multimedialuidspreker. Aan de linkerkant is een gecombineerde lade voor twee nano-simkaarten, waarvan er één kan worden vervangen door een micro-SD-kaart. Aan de rechterkant is een volumeregelaar en een verhoogde aan / uit-knop. De smartphone is perfect gemonteerd, gedraagt zich slim in gebruik en ligt perfect in de hand. Het apparaat wordt gepresenteerd in twee kleuren - zilver (zilver) met een wit voorpaneel en volledig zwart (zwart). Het is ook vermeldenswaard dat de smartphone de nfc-functie mist.

Afbeelding
Afbeelding

Weergave

Het smartphonescherm is zeer helder met brede kijkhoeken en correcte kleurweergave. Een van de voordelen is de aanwezigheid van kleurtemperatuurregeling (warmer-kouder), uniforme achtergrondverlichting, natuurlijke kleurweergave. Het scherm herkent tien gelijktijdige aanrakingen. Het grote display is handig voor zowel het kijken van films als het lezen van boeken.

Geluid

De telefoon heeft slechts één luidspreker aan de onderkant. Het geluid is goed, maar niet ruimtelijk. Er is een FM-radio en een goede reguliere voicerecorder. Tijdens het praten is het geluid goed. Gesprekken worden niet opgenomen.

Uitvoering

HTC One X10 heeft een 8-core 64-bit Mediatek MT6755 Helio P10-processor. De Mali T860P2 is verantwoordelijk voor de grafische verwerking, die merkbaar zwakker is in vergelijking met de oude modellen van HTC. RAM - 3 gb, ingebouwd geheugen - 32 gb, uitbreidbaar tot 2 TB indien gewenst. De smartphone maakt gebruik van de zesde versie van Android. Tijdens normaal gebruik wordt de smartphone helemaal niet warm. De spellen gaan goed. In de antutu-test scoort de HTC One X10 zo'n 53.000 punten.

Klanten die van de HTC One X10 houden, moeten ook letten op smartphones van fabrikanten als ZTE, Meizu, Xiaomi, Honor en Huawei (Meizu m5 Note, Honor 6x, Xiaomi Redmi Note 4 Global). Onder gebruikers is inderdaad de mening wijdverbreid dat merken als Sony en HTC de prijzen van hun smartphones flink opdrijven. En uit de voorbeelden van de nieuwste nieuwigheden die in de uitverkoop zijn gegaan van Chinese fabrikanten, kunnen we concluderen dat ze nog beter, betaalbaarder en populairder worden.

Aanbevolen: