Samsung Galaxy S11: Review, Specificaties

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S11: Review, Specificaties
Samsung Galaxy S11: Review, Specificaties

Video: Samsung Galaxy S11: Review, Specificaties

Video: Samsung Galaxy S11: Review, Specificaties
Video: Samsung Galaxy S11: анонс, характеристики, цена 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig voeren de vlaggenschepen van de elektronica hun eigen koude oorlog. Zodra de ene fabrikant tijd heeft om een gloednieuw smartphonemodel uit te brengen, verklaart een andere fabrikant al dat er iets veel beters in de uitverkoop gaat verschijnen. Dus het bedrijf Samsung brengt net het tienjarig jubileummodel van de Galaxy-serie naar Rusland, maar het belooft de kopers te verrassen met de volgende - de elfde. Wat zal er speciaal aan zijn?

Samsung Galaxy S11: review, specificaties
Samsung Galaxy S11: review, specificaties

Kenmerken

Natuurlijk zijn er geen officiële verklaringen geweest over hoe de Samsung Galaxy S11 eruit zal zien - de ontwikkeling ervan is nog maar net begonnen. Maar insiders slagen er alleen in om de geheimen van het Zuid-Koreaanse bedrijf naar buiten te brengen. Tot nu toe hebben de media dit weten te achterhalen: het Super Amoled-scherm zal gebogen zijn, ongeveer 5,5 inch diagonaal, UltraHD 4K-resolutie - 3840 x 2160 pixels. De processor zal 8-core zijn, het RAM-geheugen is 16 Gigabit per seconde en het gebruikersgeheugen op de schijf kan maar liefst 1 Terabyte bevatten! De camera aan de voorkant zal volgens ingewijden een resolutie van 16 megapixels hebben met een kijkhoek van 180 graden voor een coole selfie.

innovaties

De media melden al betrouwbaar interessante details - wat de Samsung Galaxy met 11 zal onderscheiden van eerdere versies en modellen van concurrerende fabrikanten. Allereerst is het een vingerafdrukscanner. Er wordt gezegd dat de vierde generatie TouchID een vingerafdruk overal op het scherm zal lezen, en zelfs op een afstand van maximaal 2 centimeter van het scherm. Met andere woorden, het is voldoende om uw vinger naar de Samsung s11-telefoon te brengen, omdat deze de eigenaar al herkent - zelfs zonder hem aan te raken. Bedenk dat nu in de nieuwste modellen smartphones van de Galaxy-lijn de vingerafdrukmodule alleen wordt geactiveerd in een strikt gedefinieerd gebied, dat ongeveer 30 procent van het gebied van het hele scherm beslaat.

Samsung heeft al een ultramoderne, "gevoelige" scanner gemaakt en gepatenteerd, speciaal voor de Galaxy S11- en Galaxy S12-smartphones.

Er is nog een innovatie in het ontwikkelde model - de afwezigheid van een koptelefoonaansluiting. Tot nu toe is een van de belangrijkste kenmerken van alle Samsung-smartphones, inclusief het nieuwste model Galaxy C10, de aanwezigheid van een standaard 3,5 mm-aansluiting, waarmee u gewone hoofdtelefoons en andere elektronische apparaten op de telefoon kunt aansluiten. Het is zeker dat c11 zo'n ingang niet zal hebben. In ruil daarvoor zal de fabrikant aanbieden om Bluetooth-hoofdtelefoons van het merk te gebruiken, die bij de gadget worden meegeleverd. Als alternatief kunnen consumenten een speciale USB-adapter gebruiken.

Het verdwijnen van de audio-aansluiting is echter redelijk. De bespaarde ruimte in de smartphone (de afmetingen van de behuizing blijven hetzelfde omwille van de ergonomie) zal worden ingenomen door een krachtige batterij. De flexibele batterij zal naar verwachting een capaciteit hebben van 10.000 mAh met Quick Charge 6.0 supersnel opladen. Dit betekent dat het apparaat lange uren kan werken en dat het 4-5 keer sneller oplaadt dan normaal. Het duurt naar verwachting slechts 15 minuten om de batterij volledig op te laden!

Zo'n grafeenbatterij zal ook erg duurzaam zijn. Het zal geweldig werken in de kou, zal niet ontploffen bij oververhitting.

datum van publicatie

De officiële presentatie van de Samsung Galaxy s1 smartphone zou in de eerste helft van 2020 moeten plaatsvinden.

Aanbevolen: