Samsung Galaxy J3 - Update Van De Populaire Samsung-lijn - Review, Specificaties

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy J3 - Update Van De Populaire Samsung-lijn - Review, Specificaties
Samsung Galaxy J3 - Update Van De Populaire Samsung-lijn - Review, Specificaties

Video: Samsung Galaxy J3 - Update Van De Populaire Samsung-lijn - Review, Specificaties

Video: Samsung Galaxy J3 - Update Van De Populaire Samsung-lijn - Review, Specificaties
Video: Samsung Galaxy j3 подробный обзор и опыт использования 2024, April
Anonim

Deze smartphonefabrikant heeft vandaag de dag een uitstekende positie in de budget smartphonemarkt. Samsung is in dit segment een serieuze concurrent van de bedrijven Xiaomi, Meizu, ZTE, die moderne ultrabudgettoestellen produceren.

Smartphones van Samsung zijn altijd een goede keuze
Smartphones van Samsung zijn altijd een goede keuze

Specificaties Samsung Galaxy J7 2017

Het nieuwe display van de Galaxy-smartphone is uitgerust met een 5 TFT-scherm met HD-resolutie. Opgemerkt moet worden dat er gewoon geen scherm in deze gadget zit. Alleen beschermende film of glas zal het beschermen tegen krassen. Draag het niet zonder bescherming. Misschien is dit een van de zwakke punten. Nadelen tijdens het gebruik komen nog aan het licht, maar met het scherm is alles in één keer duidelijk.

Het model wordt gepresenteerd in een metalen behuizing. De gadget pronkt met blauwe, zwarte en gouden tinten. In zwarte kleur ziet de telefoon er streng uit en in blauw ziet het nieuwe apparaat er erg aantrekkelijk en ongewoon uit. Voor liefhebbers van chic en glitter is de smartphone uitgebracht in een felle goudtint. Opgemerkt moet worden dat dit apparaat behoorlijk ergonomisch is. Vanwege het feit dat de lengte 143, 2 mm, breedte - 70, 3 mm, dikte - 8, 2 mm is. Het gewicht van de gadget is slechts 142 gram. Het is best prettig om in de hand te houden, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt en licht van gewicht is. En dit is zijn belangrijkste troef. Er is hier geen vingerafdrukscanner. De instructie is behoorlijk aangepast.

Het hart van dit model is de Exynos 7570 quad-core processor geklokt op 1,4 GHz. Eerlijk gezegd niet de meest productieve vandaag. Maar je moet begrijpen dat het hier gaat om de staatsmedewerker, en daarom is het niet de moeite waard om wonderen van hem te eisen. Videoversneller: ARM Mali T-720. RAM: 2 GB, opslaggeheugen 16 GB.

De hoofdcamera van Jay is 13 megapixel, de camera aan de voorkant is 5 megapixel. De camera in dit toestel is niet slecht. En als we het vergelijken met zijn voorganger, bleek het na het bijwerken van de lijn gewoon een uitstekende camera te zijn. De foto's zijn duidelijk en sappig en stellen hun eigenaren tevreden. Er is ondersteuning voor 4G LTE-netwerken. Beschikbaarheid van Wi-Fi 802.11 b / g / n, GPS en Bluetooth 4.1. Besturingssysteem: Android Lollipop 7.0.1 is een nieuwe versie, wat me heel erg bevalt.

Batterij - lithium-ion, niet-verwijderbaar 2.400 mAh. Dit mobiele apparaat beschikt niet over snelladen. Met zo'n kleine batterijcapaciteit kom je dus niet ver. Maar zijn baan is genoeg voor een fulltime baan.

Een apparaat kopen is verantwoord

De kosten van dit apparaat zijn $ 120. U kunt deze smartphone kopen bij een officiële vertegenwoordiger of bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website. Volgens talrijke beoordelingen van de eigenaren stelt dit model in principe niet teleur en gaat het goed om met de verklaarde functies. Een overzicht van het apparaat geeft een compleet beeld van de voor- en nadelen. Of je het koopt of niet is geen eenvoudige vraag, aangezien dit mobiele apparaat volledig voldoet aan de moderne eisen en de prijs tegelijkertijd acceptabel is.

Aanbevolen: