Samsung Galaxy J5 Pro 2017: Review En Specificaties

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy J5 Pro 2017: Review En Specificaties
Samsung Galaxy J5 Pro 2017: Review En Specificaties

Video: Samsung Galaxy J5 Pro 2017: Review En Specificaties

Video: Samsung Galaxy J5 Pro 2017: Review En Specificaties
Video: Обзор Samsung Galaxy J5 2017 (J530F) 2024, Mei
Anonim

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung Electronics heeft zijn volgende smartphone Samsung Galaxy J5 Pro 2017 uitgebracht.

Samsung Galaxy J5 Pro 2017
Samsung Galaxy J5 Pro 2017

De fabrikant uit Zuid-Korea, het grootste bedrijf Samsung Electronics, heeft officieel een nieuw model van de Galaxy J5 Pro 2017 smartphone gepresenteerd aan de markt voor mobiele apparaten.

Uiterlijk

Dit model wordt gepresenteerd in een laconieke aluminium behuizing. Alle elementen zijn gerangschikt volgens de standaard voor Samsung telefoons. Onder het display zit een vingerafdrukscanner (geheugen voor slechts drie prints). Over de ergonomie van de telefoon is goed nagedacht. Hij is handig in gebruik door zijn optimale afmetingen (146, 2x71, 3x8 mm) en gestroomlijnde vorm. Het gewicht van het mobiele apparaat is 160 gram. Het kleurenschema wordt gepresenteerd in blauwe, donkerblauwe en gouden tinten. Het frontpaneel van het model komt in dezelfde tint als de behuizing zelf.

Smartphonespecificaties

Dit smartphonemodel heeft een 5,2-inch Super AMOLED-display met een resolutie van 1280x720 pixels. Het hart van het mobiele toestel is de 1,6 GHz Joshua 8-core processor. Gebaseerd op Android 7x Nougat-platform. Er zijn twee sleuven voor simkaarten. De hoofdcamera is 13 megapixels met ondersteuning voor Full-HD video-opname. Frontcamera: 13 megapixels. Geheugen: 3 GB RAM, 32 GB intern, slot voor microSD-geheugenkaarten. 3000mAh batterij. Voor dit mobiele apparaat is er een vingerafdrukscanner, versnellingsmeter, gyroscoop, naderingssensoren, Hall-sensor, elektronisch kompas. Opgemerkt moet worden dat elke camera van dit model zijn eigen originele kenmerken heeft, ondanks het feit dat ze dezelfde resolutie hebben en de aanwezigheid van flitsers. De camera aan de voorkant is uitgerust met autofocus, maar het belangrijkste verschil zit in de diafragmaprestaties van de gebruikte optica: voor de voorste is dit f / 1, 9, en voor de hoofdcamera - f / 1, 7.

Los daarvan moet gezegd worden over de autonomie van de j5 2017 samsung. De ingebouwde batterij in de Samsung Galaxy J5 2017 heeft een capaciteit van 3.000 mAh, wat 100 mAh minder is dan zijn voorganger die in 2016 werd uitgebracht. En het feit is dat het hier gebruikte platform is gemaakt op een 14 nm-procestechnologie, en het kost minder energie. Hierdoor gaat de Samsung Galaxy G 5 langer mee dan zijn voorganger. Bij intensief gebruik met de draadloze modules ingeschakeld, kan de telefoon gemakkelijk een hele dag gebruik doorstaan.

Als we een conclusie trekken over de kenmerken van de Samsung Galaxy J5 2017, kunnen we stellen dat de Samsung Galaxy J5 2017-telefoon een groot aantal positieve aspecten heeft. Namelijk:

- uitstekende moderne vormgeving;

- camera's van hoge kwaliteit;

- NFC en gyroscoop;

- scherm;

- locatie van de spreker;

- vingerafdrukscanner;

- aparte sleuf voor geheugenkaarten;

- optimalisatie van het energieverbruik.

Er zijn natuurlijk kleine nadelen. Deze omvatten de verwarming van het apparaat en slechte spelmogelijkheden, evenals de startkosten van een smartphone.

Aanbevolen: