HomTom S8: Smartphone Review, Ontwerp, Specificaties

Inhoudsopgave:

HomTom S8: Smartphone Review, Ontwerp, Specificaties
HomTom S8: Smartphone Review, Ontwerp, Specificaties

Video: HomTom S8: Smartphone Review, Ontwerp, Specificaties

Video: HomTom S8: Smartphone Review, Ontwerp, Specificaties
Video: HOMTOM S8 - ОТЗЫВ СПУСТЯ МЕСЯЦ! ПЛЮСЫ, НЕДОСТАТКИ, ФИШКИ. ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР! 2024, Mei
Anonim

Frameloze telefoons worden steeds populairder. Ze trekken aan met hun unieke vorm en gebruiksgemak. Maar de prijs voor een stijl kan ongelooflijk hoog zijn. En dan komen Chinese fabrikanten te hulp, die bekende merken qua prijs altijd een stap voor zijn.

HomTom S8
HomTom S8

Ontwerp

Het design van de homtom s8 verschilt praktisch niet van het design van het eminente merk Samsung. Allemaal dezelfde vormen, overgangen van de hoeken van het scherm werden zonder gewetenswroeging gekopieerd. De smartphone kan echter niet opscheppen over dezelfde kenmerken als zijn eminente Koreaanse concurrent. 5,7 IPS-scherm met een resolutie van 720x1440 pixels met een dichtheid van 282ppi, terwijl het schermgebied ongeveer 83 procent van het vooroppervlak beslaat. 2.5D-glas beschermt de telefoon tegen kleine beschadigingen. Als je kopieert, probeer dan alles - de afmetingen van de telefoon zijn 72,5 x 152 x 7,9 mm, wat de gulden middenweg is onder frameloze telefoons.

Deze telefoon weegt 180 gram, waardoor je hem gemakkelijk met één hand vasthoudt. Niets zal de camera verrassen, die voor of achter is, de gebruikelijke set - 16 MP en 5 MP. Vingerafdruk aanwezig. Het homtom-logo met merk laat alle mensen weten dat je een Chinese merktelefoon in handen hebt. De telefoon is verkrijgbaar in 4 kleuren: zilver, zwart, blauw en goud

Klem S8 specificaties

Processor: MediaTek MT6750T (4x1.5GHz ARM Cortex-A53, 4x1.0GHz ARM Cortex-A53) Grafische chip: ARM Mali-T860 MP2 RAM: 4GB Intern geheugen: 64GB Systeem: Android Nougat Scherm: 5,7 IPS met resolutie 720x1440 en 282ppi pixeldichtheid Hoofdcamera: dubbele sensor 16MP + 5MP Frontcamera: 13MP Batterijcapaciteit: 3400mAh

Betreffende de technische uitrusting met een telefoon. De gemiddelde processor MediaTek MT6750T produceert ongeveer 40.000 antutu-punten. De ARM-Mali-T860 MP2 grafische chipset en 4GB RAM zorgen ervoor dat het besturingssysteem niet bevriest. Maar met de aangegeven kenmerken kun je niet comfortabel moderne, hardware-eisende games spelen. In principe is de gelijkenis met een beroemd merk alleen gebaseerd op design. Qua technische uitrusting zal het prestatieverschil duidelijk zichtbaar zijn. Dat wordt in principe ruimschoots gecompenseerd door het prijsbeleid.

Foto en video

Net als elke andere moderne telefoon is de gadget uitgerust met een dubbele hoofdcamera. Sony Exmor 16MP pretendeert niet de beste camera te zijn, maar u bent verzekerd van foto's en video's van gemiddelde kwaliteit. Deze cameramodellen hebben zich met succes bewezen in telefoons als Xiaomi Mi5 en LG G5.

Prijs

Het feit dat Chinese fabrikanten hun consumenten weten te plezieren met een lage prijs in vergelijking met concurrenten, zal niemand verbazen. En in dit geval vraagt de verkoper 170 dollar voor zijn telefoon. Op basis hiervan zou de beslissing om voor deze prijs een smartphone met dergelijke kenmerken te kopen een goede beslissing zijn. Vergeet echter de recensies niet. En op basis daarvan beslissen of u op deze telefoon wilt wedden of een ander model of merk kiest, bijvoorbeeld doogee s8, prestige.

Aanbevolen: