Homtom HT27: Review, Prijs, Specificaties

Inhoudsopgave:

Homtom HT27: Review, Prijs, Specificaties
Homtom HT27: Review, Prijs, Specificaties

Video: Homtom HT27: Review, Prijs, Specificaties

Video: Homtom HT27: Review, Prijs, Specificaties
Video: Homtom ht27 Обзор и тесты . 2024, April
Anonim

HOMTOM is al lang een vertrouwde smartphoneleverancier. Vanwege de lage kosten van telefoons, houdt het vol vertrouwen de toplijnen in de markt en elke maand behaagt het kopers met nieuwe modellen smartphones. Meest recent heeft het bedrijf een ander vlaggenschip uitgebracht - Homtom HT27.

HOMTOM HT27
HOMTOM HT27

Homtom HT27: specificaties

  1. De smartphone ontving een quad-coreprocessor MediaTek MT6580, die werkt met een frequentie tot 1,3 GHz
  2. 5,5 inch scherm met een resolutie van 1280x720 pixels
  3. Besturingssysteem met Android 6.0
  4. 1 GB RAM
  5. 8 GB ROM + ondersteuning voor microSD-geheugenkaarten
  6. Ondersteuning WI-FI, Bluetooth 4.0, NFC
  7. De hoofdcamera is 8 MP. frontaal - 5 Mp
  8. Nabijheidssensoren, verlichting
  9. De vingerafdrukscanner
  10. Verwijderbare 3000 mAh-batterij

De aangegeven prijs voor de homtom ht27-smartphone is 4300 roebel.

Overzicht

Het ontwerp van de smartphone wijkt enigszins af van zijn voorgangers in de lijn - de homtom ht10 en homtom ht17 smartphones. De body van de telefoon zelf is gemaakt van plastic, wat de telefoon veel lichter maakt dan andere concurrenten. Natuurlijk is het niet zonder nadelen - de homton heeft een lage sterkte. Er zijn drie aanraakknoppen onder het display: "home", "back" en "menu", evenals een camera aan de voorkant en een microfoon aan de bovenkant van het scherm. De achterkant van homtom heeft een zeer ongebruikelijke structuur. Er zit ook een vingerafdrukscanner op de achterkant, wat vrij zeldzaam is in budgetmodellen zoals deze smartphone. HOMTOM produceert homtom ht 27 in twee kleuren - zwart en wit. Het scherm is 5,5 inch en heeft een HD-resolutie.

Helaas is er een vrij zwakke 32-bits processor van MediaTek - MT6580 in de smartphoneklem geïnstalleerd. Deze processor heeft 4 cores, waarvan de frequentie 1,3 GHz is. Videoversneller Mail 400 MP2 dual-core. Er zit slechts 1 gigabyte RAM in de smartphone, 8 gigabyte technisch geheugen, maar zoals altijd kan het geheugen worden vergroot door een geheugenkaart in het microSD-slot te plaatsen. De telefoon heeft een lithium-ionbatterij van 3000 mAh, waarmee je de gadget de hele dag volledig kunt gebruiken, en als de helderheid minimaal is, gaat de telefoon twee dagen mee op één lading.

De fabrikanten hebben de smartphone uitgerust met een besturingssysteem met Android 6.0 (MarshMallow). Een ander nadeel is dat homtom ht27 geen LTE-netwerkmodus ondersteunt, alleen 3G. Ook zijn er niet erg goede camera's geïnstalleerd in de smartphone van homtom ht27, dus de kwaliteit van de foto's laat veel te wensen over. terwijl een 8-megapixelcamera foto's kan maken die op sociale netwerken kunnen worden geplaatst, zullen 5-megapixelfoto's die met de camera aan de voorkant zijn gemaakt, beschamend zijn om aan iedereen te laten zien.

datum van publicatie

De homtom ht27-smartphone is al in online winkels te koop, je kunt hem al op AliExpress vinden voor een prijs van 4.300 roebel (70 Amerikaanse dollars). Dus als je een goedkope smartphone nodig hebt met alle benodigde functies, dan kun je zeker de HOMTOM HT27 bestellen.

Aanbevolen: