IPhone 8: Review, Ontwerp, Specificaties

Inhoudsopgave:

IPhone 8: Review, Ontwerp, Specificaties
IPhone 8: Review, Ontwerp, Specificaties

Video: IPhone 8: Review, Ontwerp, Specificaties

Video: IPhone 8: Review, Ontwerp, Specificaties
Video: iPhone 8 в 2021 – ТОП? Стоит ли покупать айфон 8 или взять iPhone 7? 2024, Mei
Anonim

De iPhone 8 is zwaarder en gelikter geworden - bedankt Apple voor het elk jaar gemakkelijker maken om je gadgets vertrouwd te maken met asfalt. Maar over het algemeen is dit apparaat lang niet zo slecht als veel bloggers zeggen. En vanuit het oogpunt van de gebruiker heeft het geen enkel belangrijk nadeel.

iPhone 8: review, ontwerp, specificaties
iPhone 8: review, ontwerp, specificaties

Kleine nadelen van de iPhone 8

  1. Laten we beginnen met het feit dat Apple-smartphones eindelijk draadloze opladers hebben gekregen. Aan de ene kant heeft Samsung dit al lang, maar aan de andere kant richten veel bedrijven zich in de eerste plaats op Apple, waardoor er in het café nog veel meer draadloze laadstations komen. Het was voornamelijk inductieladen dat leidde tot een verandering in het ontwerp van de behuizing. Nu is de achterkant van de iPhone 8 geen aluminium, maar versterkt glas, dat, samen met het glas aan de voorkant, erg bekrast is en ook de massa van de behuizing vergroot. De iPhone weegt nu 148 gram in plaats van 138 gram.
  2. Ook begon een parameter zoals de stille modusschakelaar een beetje slechter te werken. Het is zeer delicaat en door de ronde behuizing van de iPhone is het gemakkelijk om over te schakelen naar de stille modus, dus houd dit moment in de gaten.

  3. Het ontwerp van de "appels" is de laatste tijd niet erg gevorderd en verandert in de ene of de andere richting: van metaal naar glas, van rond naar rechthoekig en vice versa.

Review: de voordelen van de iPhone 8

Dus aan de buitenkant ziet het ontwerp van de iPhone 8 eruit als een 7, met uitzondering van drie nieuwe carrosseriekleuren: Space Gray, Silver en Gold. De kleuren "Black Onyx" en "Rose Gold" werden verwijderd. Volgens de indrukken uit de presentatie van Apple is de iPhone 8 een soort update van de iPhone 7, die daar niet veel van afwijkt. Het lijkt erop dat alle belangrijke innovaties naar de jubileum-iPhone X gingen, en de acht is een goedkope alternatieve optie voor het kopen van een nieuwer vlaggenschipmodel.

  1. De telefoon is slechts een paar tienden van een millimeter groter geworden dan zijn voorganger en daarom kunnen de meeste simpele hoesjes van de zevende generatie er probleemloos op worden gezet.
  2. Niemand nam de vochtbescherming weg en daarom kan de smartphone gemakkelijk in de stromende regen worden gebruikt. Je moet de telefoon echter niet in het ijsgat dompelen, daarna blijft hij natuurlijk normaal werken, maar er zal zweet onder de camera verschijnen.

  3. Touch ID op de iPhone 8 is veel sneller dan zijn voorgangers. Het gebruik van deze functionele ios-sensor is nog leuker en handiger geworden. Maar het belangrijkste nieuws is dat deze functie hoogstwaarschijnlijk met de iPhone 8 en iPhone 8+ zal eindigen.
  4. De iPhone heeft een matrix met een resolutie van 1334x750 pixels en een diagonaal van 4,7 inch. Hij heeft uitstekende kijkhoeken en een prachtig dimbereik. Helaas wordt het echte minimum in de achtergrondverlichting alleen bereikt met de "Verlaag het witpunt", die kan worden toegewezen aan een drievoudige druk op de Home-knop.
  5. Nieuw voor de acht was True Tone, dat van de iPad hierheen verhuisde. Het scherm kan nu de kleurweergave aanpassen aan de plaatselijke lichtomstandigheden en de witbalans compenseren, afhankelijk van onder welke lichtbron - warm of koud - u zich bevindt.
  6. A11 Bionic-chip, die verantwoordelijk is voor een dergelijke functie als augmented reality. Er is geen enkele game op deze planeet die zou durven bevriezen op deze smartphone vanwege gebrek aan prestaties. Bovendien moet je heel hard je best doen om het apparaat warm te houden.

  7. De 12 MP camera van de iPhone maakt je foto's nog beter. Technisch gezien hebben we een van de beste optische beeldstabilisatiesystemen voor ons, waarmee je onderweg goede video's kunt maken. Androids kunnen geen video's opnemen met een resolutie van 4K en een frequentie van 60 frames/s, dit is een technologische doorbraak van Apple.

Aanbevolen: