Oukitel Mix 2 En Oukitel C8: Smartphone Review, Ontwerp, Vergelijking, Prijzen

Inhoudsopgave:

Oukitel Mix 2 En Oukitel C8: Smartphone Review, Ontwerp, Vergelijking, Prijzen
Oukitel Mix 2 En Oukitel C8: Smartphone Review, Ontwerp, Vergelijking, Prijzen

Video: Oukitel Mix 2 En Oukitel C8: Smartphone Review, Ontwerp, Vergelijking, Prijzen

Video: Oukitel Mix 2 En Oukitel C8: Smartphone Review, Ontwerp, Vergelijking, Prijzen
Video: Oukitel C8 полный обзор самого бюджетного смартфона с соотношением 18:9! review 2024, April
Anonim

De fabrikant uit het Middenrijk heeft twee budgetmodellen van smartphones Oukitel Mix 2 en Oukitel C8 uitgebracht. Het verschil tussen hen is behoorlijk voelbaar, hoewel ze zich in hetzelfde segment bevinden.

Oukitel Mix 2 en Oukitel C8 smartphones - frameloze apparaten uit het Middenrijk
Oukitel Mix 2 en Oukitel C8 smartphones - frameloze apparaten uit het Middenrijk

Het ziet eruit als "frameloos" nu niemand meer verrast. Het ambitieuze Chinese bedrijf Oukitel besloot andere fabrikanten bij te houden en bracht twee modellen van vergelijkbare smartphones uit: Oukitel Mix 2 en Oukitel C8. Deze mobiele toestellen behoren tot het budgetsegment en hebben daarmee hun leger aan fans gevonden.

Externe gegevens van modellen Oukitel Mix 2 en Oukitel C8

Er is niets bijzonders aan het uiterlijk van het Oukitel C8-apparaat. Dit is een behoorlijk budget frameloos. De kosten zijn slechts $ 100. En wachten op zo'n geld voor een technisch meesterwerk van OUKITEL c8 is het toppunt van waanzin. Uitgerust met dit model is vrij standaard. Er is een vingerafdrukscanner. De kleurkeuze is erg helder. Hier zijn roze, blauwe, paarse, gouden en zwarte kleuren.

Het uiterlijk van het Oukitel Mix 2 model heeft een eigen balie, in tegenstelling tot de tegenstander. De oukitel mix 2 ziet er veel moderner uit. Het achterpaneel is gemaakt van glas. Er is een vingerafdrukscanner. Het Mix 2-display beslaat meer dan 80% van het voorpaneel. De smartphone is uitgerust met een 5,99-inch scherm met een matrix van IPS en een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Het scherm is langwerpig, met een beeldverhouding van 18:9. De kosten van deze smartphone bedragen ongeveer $ 300. U kunt een smartphonemodel oukitel mix 2 kopen bij een officiële fabrikant of bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website.

Technische kenmerken van apparaten

De Oukitel Mix 2-telefoon heeft een MediaTek Helio P25-chipset (8x2,5 GHz ARM Cortex-A53). Het RAM-geheugen van dit mobiele apparaat is 6 GB. Cumulatief geheugen 64 GB. Systeem - Android Nougat. De hoofdcamera is 16 megapixel + 2 megapixel. De camera aan de voorkant van de gadget is 13 megapixel. De foto's zijn redelijk. 4080mAh-batterij. Het is voldoende, volgens de fabrikant, tot twee dagen zonder opladen. Over twee dagen kun je twijfelen, maar een dagje actief werken zal de smartphone zeker doorstaan. Als gevolg hiervan hebben we een apparaat met als kenmerken een scherm zonder rand, een dubbele camera en een ruime batterij. Dit model is verkrijgbaar in zilver, zwart en helderblauw. De recensies voor de oukitel mix 2 zijn vrij positief.

Oukitel C8 wordt aangedreven door MediaTek MT6580A-chipset (4x1.3 GHz ARM Cortex-A7). RAM-geheugen 2GB. Cumulatief geheugen 16 GB. Systeem - Android Nougat. De hoofdcamera is 8 megapixel, de camera aan de voorkant is 2 megapixel. 3000mAh batterij. Het bedrijf heeft zich altijd onderscheiden door zijn ruime batterijen. De batterijcapaciteit van dit model is niet erg indrukwekkend. Je moet echter niets bovennatuurlijks verwachten van het $ 100-model.

Aanbevolen: